Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ferrari Challenge

Formula Racing sikrede ni trofæer i stærk Challenge-weekend på Portimao

Ferrari Challenge 
03/08/20 

Nye pokaler til det danske Ferrari Challenge-team, som for anden weekend i træk sikrede topresultater i alle løb – og nu stepper op på en andenplads i teammesterskabet.
 


(Foto: Formula Racing)

Ferrari Challenge-sæsonen har som mange andre motorsportsmesterskaber været ramt af Covid-19-krisen, men det har imidlertid ikke sat farten ned hos Formula Racing. Det danske team sikrede nemlig hele ni trofæer i weekendens afdeling af det prestigefyldte mesterskab, som blev afviklet på den portugisiske Formel 1-testbane, Portimao, ved Algarve-kysten.


(Foto: Formula Racing)

– Det er anden Challenge-weekend i træk, at alle vores kørere sikrer trofæer i samtlige løb. Covid-19 har betydet, at vi stiller med blot tre kørere i sæsonens tre første afdelinger, men de gør det til gengæld hamrende godt! Vores danske rookie, Frederik Paulsen, har sat sig på en føring i Trofeo Pirelli Am-mesterskabet, mens vores unge kører fra Luxembourg holder en tredjeplads i stillingen. Samtidig er vores tyske kører, Boris Gideon, med sin suveræne sejr søndag rykket op på en andenplads i Coppa Shell Am-mesterskabet, så vi er meget tilfredse med udviklingen, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.


(Foto: Formula Racing)

Frederik Paulsen og Oliver Grotz er både teamkammerater og konkurrenter, og mens luxembourgeren tog sejren lørdag, kunne danskeren modtage vinderpokalen søndag. Paulsen måtte ganske vist indkassere en tidsstraf i søndagens løb, men det forhindrede ikke den hurtige rookie i at tage en klassesejr og samtidig sikre en tredjeplads generelt – og dermed slutte foran flere erfarne Challenge-kørere.


(Foto: Formula Racing)

Med seks kørertrofæer og yderligere tre vinderpokaler til teamet kunne Formula Racing således rejse fra Portugal med hele ni pokaler i bagagen. De flotte resultater i sæsonens tre første afdelinger betyder, at det danske hold nu hopper op på en foreløbig andenplads i teammesterskabet. Næste opgave er fjerde afdeling af Ferrari Challenge Europe, som afvikles den 28.-30. august på den italienske Mugello-bane.


(Foto: Formula Racing)

Ferrari Challenge Europe 2020
3.-5. juli – Imola, Italien
17.-19 juli – Circuit de Barcelona-Catalunya, Spanien
31. juli-2. august – Portimao, Portugal
28.-30. august – Mugello, Italien
11.-13. september – Spa-Francorchamps, Belgien
25.-27. September – Misano, Italien
4.-7. november – Yas Marina Circuit, Abu Dhabi

Opdateringer, resultater og livestreaming: live.ferrari.com


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)

Formula Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Paulsen
  • Formula Racing
  •