Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
03/08/20 

Her følger seneste ”sommerudgave” af Elitenyt
 

Unge formeltalenter imponerer
Danmark råder i disse år over et antal helt unge formeltalenter, der weekend efter weekend leverer store resultater i udlandet. Således også den forgangne weekend.

Christian Rasmussen. Midt på ugen scorede den 20-årige Amagerkaner et vaskeægte hattrick i løbsserien USF2000. Det skete på banen Mid-Ohio.
Christian Lundgaard. På Silverstone i England hentede østjyden en anden- og en fjerdeplads i fjerde runde af FIA International Formula 2 Championship. Samlet er han på tredjepladsen.
Frederik Vesti. Ligeledes på Silverstone avancerede Frederik en plads i FIA International Formula 3 Championship og er nu på en samlet fjerdeplads. Det skete via en fjerde- og en femteplads i runden.
Oliver Rasmussen. I sin debut i FIA Regional F3 Series sikrede den i Frankrig baserede dansker en sejr og to tredjepladser. Dermed er Oliver på en delt førsteplads efter løbene i Misano.

Uheld for Kevin
Hvor de unge og fremadstormende talenter skinnede varede Kevin Magnussens Britiske F1 Grand Prix blot en enkelt omgang, før han blev ramt af en konkurrent og måtte udgå.

Femte podie for Mikkel Jensen
I fjerde runde af løbsserien NLS på Nürburgring Nordschleife lykkedes det igen Mikkel Jensen og hans BMW-hold Walkenhorst at komme på podiet, denne gang efter en andenplads. Mikkel har nu været på podiet i alle fem løb han har deltaget i i 2020.

EM i karting
Første afdeling af EM i karting blev kørt i spanske Zuera, med dansk deltagelse. I OK Junior kom Jonathan Weywadt i mål som nr. 11, mens Julius Dinesen havde uheld og udgik fra finalen. I OK blev Noah Degnbol bedste dansker på 16. pladsen i finalen, mens Sebastian Gravlund blev nr. 22.

Det sker

70th Anniversary Grand Prix
Kevin Magnussen, Christian Lundgaard og Frederik Vesti skal I action igen allerede næste weekend. Det sker ligeledes på Silverstone i det såkaldte 70th Anniversary Grand Prix. Hele programmet er en tro kopi af begivenhederne den forgangne weekend.

USF2000 igen i Ohio
Christian Rasmussen får mulighed for at udbygge sin i forvejen store føring i løbsserien USF2000, når der køres en ekstra runde med to løb på banen i Mid-Ohio. Årsagen er at to løb planlagt til senere på sæsonen på den amerikanske vestkyst er aflyst.

ELMS på Spa
Fem danskere er med når anden runde af den europæiske Le Mans series (ELMS) afvikles den kommende weekend på Spa-banen i Belgien. Det er Mikkel Jensen, Anders Fjordbach og Dennis Andersen i LMP2, Malthe Jakobsen i LMP3 og Michelle Gatting i GT.

Deutsche Kart Meisterschaft (DKM)
Første runde af DKM køres den kommende weekend på banen i Kerpen. Et dusin unge danskere er tilmeldt.