Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Europamesterskabernes 1. afdeling

Go Kart 
02/08/20 

På trods af stegende hede, ingen vind og mundbind ender Europamesterskabernes 1. afdeling med at være en fantastisk oplevelse:

Jonathan Weywadt holder sig i top-10 i alle sine 6 kvalifikationsheats, selvom han har nogle helt vanvittige kampe med sine sultne konkurrenter.
 

I søndagens 15 omgange lange finale starter Jonathan som P16 og bliver hurtigt angrebet hårdt bagfra. Heldigvis er han god til at finde huller, så han også kan angribe. Og det går godt. Så godt, at han i en periode ligger nr. 10 i feltet. Men der er ikke meget plads, og med få omgange tilbage rasler han ned på en P13. Grrr…!


(Foto: Davide Pastanella)

Heldigvis holder Jonathan hovedet koldt – og det kommer ham til gode. For på sidste omgang kører han over målstregen som p.t. 11. bedste i Europa. Det er så fedt.

Fik du ikke set den spændende finale? Så kan du se den lige her:

https://www.youtube.com/watch?v=o3JpHeQBXV0

Tak til dig (og alle jer andre), som bakker Jonathan op med positive og støttende kommentarer på de sociale medier, SMS og alle mulige andre kanaler. Det betyder meget for Jonathan, teamet og sporten.

Philip Jacobi Zahle


Læs mere om:
  • Jonathan Weywadt
  •