Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Formel klasser

Christian Rasmussen fortsætter med at imponere i USA

Int. Formel racing 
30/07/20 

Amerikanerne er vilde med motorsport, der er der ingen tvivl om. Men de er i den grad også blevet vilde med Christian Rasmussen, den rødhårede og storsmilende unge dansker. Christian har også gjort sig rigtig godt bemærket, både på og udenfor banen, og amerikanerne elsker ham for hans evner på banen og hans smilende og altid venlige væsen udenfor banen.
 

5 sejre er det blevet til ud af de sidste 6 løb han har deltaget i i USF2000, og med eftermiddagens 4 sejr i stribe i sæsonen, har han i den grad taget føringen i serien.

Den sidste sejr fik han igen lov til at vise at han mestrer kunsten at lave den perfekte genstart. Med 8 omgange igen fik hans teamkammerat mekaniske problemer og der kom safetycar på banen. Inden da havde Christian opbygget sig et forspring på små 3 sekunder.

Da der igen blev flaget grønt var det med Christian Rasmussen i fuld fokus, og han holdt Reece Gold fra at få en mulighed i sving 1, og derfra byggede han føringen op til godt 2 sekunder da han fik det ternede flag. Ud over de rare 30 point for sejren fik han også 3 ekstra point for pole position, hurtigste omgang og flest omgange i føring.

Det betyder at Christian nu fører serien med 130 point foran nr 2 Matt Round-Garrido med 74. En massiv føring inden denne uges sidste løb kl. 21.15 torsdag aften.

Det sidste løb køres som sagt i aften kl. 21.15 dansk tid - følg med her for både livetiming og livestream:
www.usf2000.com/results/live-timing

Christian Rasmussen Racing


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  • Mid-Ohio
  •