Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Formel klasser

Christian Rasmussen får tredje sejr i stribe!

Int. Formel racing 
30/07/20 

Klokken 22.30 dansk tid onsdag, satte Christian Rasmussen igang til det tredje løb i sæsonen i USF2000. Fra en startplacering som nr. 3 viste han klassen, og vandt løbet med en margin på overbevisende 12,8 sekunder, efter at have ført i 18 af de 20 omgange.
 

Enkelte kørere havde muligvis vejret morgenluft, da Christian kun kvalificerede sin racer på P3 i kvalifikationen. De havde dog gjort regnskab uden vært, for Christian Rasmussen, der kom til Mid-Ohio med 2 sejre i de 2 første afdelinger, var opsat på at vinde.

Han fik en perfekt start og i sving 1 nappede han andenpladsen, fra ellers stærkt kørende Reece Gold. Og efter to omgange to han den “round the outside”, som man siger, og gled elegant forbi Eduardo Barrichello, søn af tidligere Formel 1 kører, Rubens Barrichello.

Derfra så Christian sig ikke tilbage og leverede endnu en magtdemonstration. Han satte også hurtigste tid under løbet, og satte en tyk streg under sin favoritrolle. En rolle han ikke er ked af at have og som kun er med til at sætte ham mere op til løbene.

”Jamen det er jo bare fedt at være kommet godt igang. Man kan også sige, at med min start, så ser det rigtig lyst ud. Jeg tager dog ikke noget for givet, og teamet og jeg bliver ved med at holde snuden i sporet. Der er faktisk mange dygtige kørere her i år, så man skal være glad for hvert point man kan få. Lige nu er jeg ham alle gerne vil slå, og det har jeg det rigtig fint med.”

Allerede i morgen køres der igen. Her afvikles to afdelinger.

Man kan følge med på nedenstående link:
www.usf2000.com/results/live-timing

Tidsplanen er som følger:

Torsdag 30/7
14:00-14:30 Kvalifikation 2
17:30-18:15 Race 2
21:15-22:00 Race 3

Christian Rasmussen Racing


Læs mere om:
  • Christian Rasmussen
  • Mid-Ohio
  •