Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Peder T til Jubilæums løb

Rallycross - DM 
27/07/20 

Teamet er draget til Sæby for 25. år i træk til den traditionsrige Motorsportsfestival. Dette skulle være året med masser af fest for at fejre jubilæet, men Corona-virussen satte en stopper på dette, som derfor er udskudt til næste år. Dette løb kom derfor til at hedde ”Uge 30 løbet”. Men teamet har dog været med fra start og havde derfor deres eget lille jubilæum.
 


(Foto: Hoffmann Foto)

Fredagen starter med masser af regn og efter træningen bliver løbet udskudt et par timer. Men de får gjort banen rimelig klar til at starte igen, og lige da Peder kører ned til første heat vælter regnen ned endnu engang. Han kommer først fra start og holder placeringen til målflaget.

2. heat kommer han ligeledes først fra start og fører lige indtil han skal indenom den lidt langsommere joker, hvor han kommer ud som nummer 3.


(Foto: Hoffmann Foto)

3. heat køres lørdag morgen, hvor banen er blevet rigtig god efter det meget vand dagen inden. Her tager Peder også starten og fører indtil han går i jokeren. Her kommer han ud som nummer 2. Lige i bagenden af Daarbak. Men Peder kører hurtigste tid i klassen.

4. heat bliver til en sikker sejr, samt hurtigste tid af alle.


(Foto: Hoffmann Foto)

I finalen holder Peder i første række, lige ved siden af Magnus. Det er også de to der kommer til at kæmpe om førstepladsen. Peder tager starten og fører sikkert til han går i joker. Der har Magnus taget den et par omgange inden, og fået indhentet så meget at han kommer først over målstregen, med Peder på en sikker 2. plads.


(Foto: Hoffmann Foto)

Nu vil teamet hjem og slappe af til det går løs på Nisseringen på Sjælland i uge 32.

Peder T. Rallycross Team


Læs mere om:
  • Ørnedalen
  • 25/07/20 - Ørnedalen - Rallycross - DM
  •