Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

GT World Challenge Endurance

Frederik Schandorff ser frem til debut i GT World Challenge Europe

GT World Challenge
Endurance 

24/07/20 

Den 23-årige Lamborghini-juniorkører ser frem til sæsonpremieren på en af verdens hårdeste GT3-mesterskaber, som flages grønt på Imola den kommende weekend.
 


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

Frederik Schandorff kan se frem til en udfordrende weekend på den italienske Imola-bane, som i weekenden bliver centrum for verdens hårdeste felt af GT3-biler. Den 23-årige dansker er som juniorkører hos Lamborghini Squadra Corsa blevet udpeget til at repræsentere det italienske sportsvognsmærke i GT World Challenge Europe Endurance Cup, som skydes i gang med et tretimersløb søndag eftermiddag. Hele 46 biler udgør det samlede felt, hvor Frederik Schandorff stiller op i den 10 biler store Silver Cup-klasse.

– Det bliver stort! Min opgave som juniorkører er kort og godt at vise resultater, og GT World Challenge-mesterskabet er en perfekt mulighed for at vise, hvad jeg kan overfor nogle af verdens best rangerede GT-kørere. Samtidig bliver det spændende at stille op i et langdistancemesterskab, hvor strategi og timing er lige så afgørende som rå speed, så jeg ser på alle måder frem til sæsonåbneren, lyder det fra Frederik Schandorff.

– Forberedelserne er foreløbigt gået suverænt. Vi sluttede tredjehurtigst generelt i fredagens træning og var hurtigste Lamborghini på banen. Så indtil videre ser det ret fornuftigt ud.


(Foto: Frederik Schandorff Racing)

Den 23-årige danske racerkører – som havde et succesfuldt 2019, hvor han blandt andet sikrede sig et verdensmesterskab i Lamborghini Super Trofeo-serien og en sejr i 24-timersløbet i Dubai – stiller op i GT World Challenge Europe Endurance Cup for det britiske Barwell Motorsport, hvor han skal dele sin sorte Lamborghini Huracán GT3 EVO #78 sammen med finske Patrick Kujala samt WEC-løbsvinderen og ELMS-mesteren Alex MacDowall.

GT World Challenge Europe Endurance Cup anses for at være et af verdens hårdeste GT3-mesterskaber og har deltagelse af fabriksstøttede teams fra alle de store performancemærker som Lamborghini, Porsche, Aston-Martin, Mercedes-AMG med flere. Det tre timer lange løb flages grønt på den italienske racerbane søndag klokken 13.30, og ræset kan følges live direkte fra seriens website.

Tidsplan - GT World Challenge Europe Endurance Cup - Imola

Lørdag 25. juli
09.00 – Træning (90 min)
13.10 – Prækvalifikation (90 min)
17.30 – Kvalifikation #1 (15 min)
17.52 – Kvalifikation #2 (15 min)
18.15 – Kvalifikation #3 (15 min)

Søndag 26. juli
13.30 – RACE (180 min)

Livestreaming: www.gt-world-challenge-europe.com/live

Frederik Schandorff Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Imola
  • 26/07/20 - Imola - GT World Challenge Endurance
  •      ASETEK SIMSPORTS