Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT World Challenge Endurance

Dennis Lind klar til GT-battle på Imola med Lamborghini

GT World Challenge
Endurance 

24/07/20 

Den danske Lamborghini-fabrikskører Dennis Lind teamer op med det succesfulde FFF Racing Team i sæsonpremieren på GT World Challenge Europe den kommende weekend.
 

Dennis Lind kickstartede for to uger siden den genåbnede motorsportssæson, da han hjalp Lamborghini med at sikre mærket fire sejre i British GT Cup på Snetterton. Denne weekend går det løs på den italienske Imola-bane, som lægger asfalt til sæsonpremieren på GT World Challenge Europe Endurance Cup. Her er Dennis Lind tilbage i FFF Racing Teams Lamborghini Huracán GT3 EVO #63 med sine efterhånden faste teamkammerater, Marco Mapelli og Andrea Caldarelli.


(Foto: Dennis Lind Racing)

Det var netop Lind, som sidste år hjalp Mapelli og Caldarelli til at sikre titlen i det prestigefulde mesterskab. Danskeren er selv tidligere verdensmester i Super Trofeo-serien, ligesom han vandt 24-timersløbet i Barcelona sidste år.

– Det er et stærkt lineup. Jeg har efterhånden kørt en del løb med Marco, Andrea og resten af FFF-teamet, og jeg kan næsten ikke beskrive, hvor meget, jeg glæder mig til at komme tilbage og kæmpe sammen med holdet igen. Det bliver et benhårdt mesterskab, hvor vi ikke får noget forærende, så vi skal være skarpe fra start. Det har været en lang Covid-19-pause, så det bliver spændende at se, hvor stærke vi er til første løb. Sidste år fik vi en suveræn start på mesterskabet, da vi sluttede på podiet på Monza, og jeg vil bestemt blive glad, hvis vi kunne gøre det igen, lyder det fra Dennis Lind.


(Foto: Dennis Lind Racing)

GT World Challenge Europe Endurance Cup – det tidligere Blancpain-mesterskab – er et af verdens hårdeste GT3-mesterskaber og har deltagelse af fabriksstøttede teams fra alle de store performancemærker som Lamborghini, Ferrari, Porsche, Audi med flere.

Hele 46 biler er på entrylisten til første afdeling af mesterskabet. Dennis Lind stiller op i den hurtigste Pro-klasse, hvor i alt 23 biler kæmper om sejren til åbningsløbet på Imola. Foruden Lind er også den danske Ferrari-fabrikskører Nicklas Nielsen at finde i feltet, mens Lamborghini-juniorkøreren Frederik Schandorff stiller op i Silver Cup-klassen.

Det tre timer lange løb flages grønt på den italienske racerbane søndag klokken 13.30, og ræset kan følges live direkte fra seriens website.

Tidsplan - GT World Challenge Europe Endurance Cup - Imola

Lørdag 25. juli
09.00 – Træning (90 min)
13.10 – Prækvalifikation (90 min)
17.30 – Kvalifikation #1 (15 min)
17.52 – Kvalifikation #2 (15 min)
18.15 – Kvalifikation #3 (15 min)

Søndag 26. juli
13.30 – RACE (180 min)

Livestreaming: www.gt-world-challenge-europe.com/live

Dennis Lind Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Imola
  • 26/07/20 - Imola - GT World Challenge Endurance
  •