Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Kørere til 24H Dubai og 6H Abu Dhabi

Job & handel 
24/07/20 

 
 
 

Kørere til 24H Dubai og 6H Abu Dhabi søges

Sally Racing søger kørere til 24H Dubai og 6H Abu Dhabi

24H løbet køres den 14-15-15 Januar på Dubai Autodrome
Vi deltager med vores Cupra TCR DSG.

6H løbet køres 8-9 Januar på Yas Marina i Abu Dhabi
Vi deltager med vores Cupra TCR DSG

Sally Racing vil stå for alt vedr. transport af udstyr, bil, stor reservedels pakke, catering under løbet og mandskab til at passe bilen under løbet.
Det vil sige arrive and drive for dig, du skal kun komme med hjelm og udstyr, vi sørger for resten. Vi vil også være behjælpelig med hotel og fly.

Der vil være mulighed for test i bilen i Danmark inden løbet. og en del træning på banerne Yas Marina og Dubai Autodrome.

For interesse eller mere info kontakt

Martin Sally tlf. 22486055 msauto@live.dk
Jesper Sally tlf. 40151570

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.