Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT World Challenge Endurance

Nicolai Kjærgaard ser frem til weekendens løb på Imola

GT World Challenge
Endurance 

23/07/20 

Henover kommende weekend skal den unge Nicolai Kjærgaard, fra Esbjerg, konkurrere på den legendariske bane Imola i Nord-Italien. Han skal sammen med sine holdkammerater, engelske Frank Bird og skotske Euan McKay, kæmpe for gode resultater blandt det stærke felt af kørere, hvoraf mange er professionelle i fabriksbiler fra Ferrari, Aston Martin, Lamborghini og Porsche.
 

Nicolais team af unge aspiranter repræsenterer Bentley, og der står meget på spil, for der skal i weekenden og hele sæsonen igennem præsteres gode stabile resultater for at kørerne i fremtiden, kan gøre sig forhåbninger om at få aftaler hos fabriksteams og dermed blive egentlige professionelle kørere.

Selv siger Nicolai om weekenden løb
"Det har været en lang pause (lockdown), hvor jeg har trænet i simulator, men det er ikke det samme. Så vi ser frem til at komme tilbage på asfalten på Imola. Jeg har øvet banen på simulator, og den er lidt 'old-school', så jeg glæder mig til at se hvordan vi håndterer den i virkeligheden, forhåbentligt går det godt"

Lørdag er der tidskørsler, fra 17:30 til 18:30. Om søndagen er det showtime, her konkurrerer professionelle, sammen med amatører og 'young drivers' som Nicolai. Løbet starter kl 13:30 og varer i 3 timer.

Løbet kan følges live via dette link: www.gt-world-challenge-europe.com/watch-live
Og på Youtube her: YouTube.com/GTWorld

Nicolai Kjærgaard Racing


Læs mere om:
  • Nicolai Kjærgaard
  • Imola
  • 26/07/20 - Imola - GT World Challenge Endurance
  •