Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU - Undersøgelse om motorsportens betydning

Diverse 
18/07/20 

FIA har lanceret en verdensomspændende undersøgelse for at fremhæve betydningen af motorsportindustrien globalt ved at kortlægge dens økonomiske bidrag.
 

Ved at gøre dette sigter FIA på at styrke positioneringen af motorsport og alle dens interessenter. Især i disse udfordrende tider midt i COVID-19-pandemien vil dette være endnu mere relevant end før.

Ernst & Young (EY) er blevet bedt om at gennemføre denne undersøgelse, der vil anvende forskellige datakilder for at give et skøn over det økonomiske bidrag fra den globale motorsport. Resultaterne fra den globale konsekvensanalyse vil blive offentliggjort og offentligt tilgængelige for DASU.

For at dette skal lykkes, har DASU brug for din hjælp. Til undersøgelsen indsamles data fra centrale interessenter inden for motorsport, både motorsportklubber, aktive, frivillige, baner og promotorer gennem undersøgelser. Derfor er DASU afhængige af dine input, da det er af stor værdi for denne undersøgelse.

DASU beder dig venligst om at udfylde undersøgelsen på det link herunder, der er relevant for dig:

Klubformænd

Aktive og frivillige

Promotorer

Baner (privatejede)

Yderligere instruktioner kan findes på introduktionssiden for undersøgelsen (på engelsk).

På forhånd tak for din tid og kræfter!