Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Lamborghini Super Trofeo

Rossel får italiensk topkører som ny makker

Lamborghini
Super Trofeo 

17/07/20 

I den sidste test inden sæsonstarten i Super Trofeo blev Kevin Rossel sat sammen med stærke Alberto di Folco i en bil, der ligner en absolut topkandidat. Det betyder desværre et farvel til danskerbilen med Noah Watt, der ikke har mulighed for at stille op på grund af effekterne af Covid-19.
 

Efter en yderst vellykket test på Nürburgring har Kevin Rossel netop testet på den italienske bane Misano, hvor sæsonen skydes i gang om godt tre uger, og forventningerne er store hos den unge vejlenser, der har fået smag for topplaceringer efter sejren i den danske Super GT sidste år.


Kevin Rossel

- Det er tydeligt at mærke, at det er de hårde hunde, der er på banen i den her serie. Det er topkørere, som ruller rundt derude, og der er fuldt skrald på til sådan en test, hvor grænserne skal prøves. Jeg havde også fornøjelse af at kysse barrieren med siden af bilen den ene dag, men det er en del af gamet, og det er vigtigt at vide præcist, hvor langt jeg kan presse bilen, når det gælder, konstaterer Kevin Rossel, der ikke som forventet får selskab af unge Noah Watt i bilen. Han har trukket sig fra sæsonen på grund af effekterne af Covid-19, der selvfølgelig også rammer blandt sponsorerne, men Kevin Rossel glæder sig over, at han har fået en ny, kompetent makker.

- Jeg havde set frem til at køre med et stortalent som Noah Watt i en danskerbil, så det er da ærgerligt, men vi ved alle, hvor meget der er sket i løbet af det her år. Derfor er det bare afgørende at have solid opbakning fra gode sponsorer, og det er jeg virkelig taknemmelig for. Nu kommer jeg til at dele bil med Alberto di Folco, som jeg kender helt tilbage fra min tid i gokart, og han er en af seriens absolut bedste. Han er en ret vild erstatning at få i bilen, og forudsætningerne for en topplacering er absolut til stede med ham som den anden halvdel, siger Kevin Rossel, som kan se andre fordele ved det nye makkerskab.

- Det er fedt at kunne måle sig mod sådan en gut, der har noget erfaring fra serien, og selvom han er pivhurtig, så kan jeg godt byde ham op til dans. Det er en profil, som Target Racing har sat mig sammen med her, og jeg skal bruge det til at udvikle mig selv hele tiden. Alberto di Folco er en kører, som der bliver lagt mærke til, så hvis jeg kan være på niveau med ham, er det en ret god start, siger Kevin Rosel, inden det i starten af august bliver tid til at køre om point Lamborghinien.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •