Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formula 2

Christian Lundgaard til start på favoritbanen

FIA Formula 2 
16/07/20 

Christian Lundgaard stiller i weekenden til start i 3. afdeling af Formel 2, der afvikles på Hungaroring i Ungarn. Løbet på Hungaroring er det tredje løb på tre uger for Christian Lundgaard, der stiller til start for ART Grand Prix.
 

Christian Lundgaard, der i sidste weekend tog sin første sejr i Formel 2, ligger på en delt andenplads i Formel 2 mesterskabet kun 5 point efter førende Robert Shwartzman.


(Foto: Getty Images)

"Hungaroring er min favoritbane" fortæller Christian Lundgaard. "Jeg har altid kunnet lide den bane. Det er ikke den hurtigste bane, men det er en teknisk rigtig svær bane, hvor særligt midtersektionen er udfordrende.

Og så har jeg allerede masser af gode minder fra banen. Jeg vandt på banen i Formel Renault og jeg tog min første sejr i Formel 3 her sidste år. Og så var det også på den bane, hvor jeg sidste år fik min første Formel 1 test, da jeg testede for Renault. Så jeg har masser af gode minder og glæder mig.

Kvalifikationen bliver vigtig, da det er svært at overhale på banen. Nu har jeg heldigvis fået mere erfaring med bilen på de nye 18 tommer fælge, men Hungaroring er også hård ved dækkene, så det bliver endnu en udfordring, vi skal være opmærksomme på".


(Foto: Getty Images)

Tidsskema for 3. afdeling af Formel 2
Træning, fredag kl. 12.55-13.40
Kvalifikation, fredag kl. 17.00-17.30
Hovedløb 37 omgange med tvunget dækskifte, lørdag kl. 16.45-17.45
Sprintløb 28 omgange, søndag kl. 11.10-11.55

Sådan gives point i Formel 2
I hovedløbet gives point til top ti: 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1 + 2 point til køreren i top ti med hurtigste omgang.
I sprintløbet gives point til top otte: 15-12-10-8-6-4-2-1 + 2 point til køreren i top otte med hurtigste omgang.

Formel 2 kan følges live på den officielle F1 TV App eller på TV3 Sport.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Hungaroring
  • 19/07/20 - Hungaroring - FIA Formula 2
  •