Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formula 2

Christian Lundgaard vil forbedre sig ved anden afdeling af Formel 2

FIA Formula 2 
09/07/20 

Christian Lundgaard deltager i weekenden i anden afdeling af Formel 2 mesterskabet, der afvikles sammen med Formel 1 på Red Bull Ring. Det er anden weekend i træk på den østrigske bane, hvor Christian Lundgaard i sin Formel 2 racer fra ART Grand Prix kørte en fjerde og femteplads hjem i de to første løb.
 

Første afdeling viste, hvor tæt det er i toppen og uden forudgående test for Lundgaard var fokus på at få erfaring og point med hjem. Og med en delt femteplads i mesterskabet, kun 9 point efter den førende kører, Ferrari juniorkøreren Calum Illot, fik Lundgaard en god start på sæsonen.


(Foto: Getty Images)

"I sidste weekend var en stor del af fokus på at gennemføre løbene og få så mange point og så meget erfaring som overhovedet muligt" fortæller Christian Lundgaard fra Østrig. "Denne weekend er fokus så på, at forbedre både bil og mig selv og forhåbentligt ende med et bedre resultat end sidste weekend. Vi har nogle småting, vi kan ændre og jeg har fået et bedre kendskab til dækkene over en løbsdistance. Så må vi se, om det kommer til at spille en rolle, da de lige nu lover regn i weekenden. Men jeg føler mig i hvert fald bedre forberedt og min holdkammerat og jeg kigget masser af data og ved, hvor vi kan gøre det bedre".

Tidsskema for 2. afdeling af Formel 2
Træning, fredag kl. 12.55-13.40
Kvalifikation, fredag kl. 17.00-17.30
Hovedløb 40 omgange med tvunget dækskifte, lørdag kl. 16.45-17.45
Sprintløb 28 omgange, søndag kl. 11.10-11.55

Formel 2 kan følges live på den officielle F1 TV App eller på TV3 Sport.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Red Bull Ring
  • 12/07/20 - Red Bull Ring - FIA Formula 2
  •      ASETEK SIMSPORTS