Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Kevin Verner måtte kæmpe for point

Super GT Danmark 
08/07/20 

Super GT DanmarkI flere sæsoner har Autoforum Racing Team Silkeborg været fri for at reparere bilen for skader, men efter denne weekend kom der lidt ekstra arbejde til teamet. Skaden bevirkede også at resten af Kevins søndag gav nogle ekstra hårde opgaver
 

Selv om juli måned er en sommer måned, så sendte vejret kun signaler om at det var starten på sæsonen for Super GT Danmark. Søndagen startede med blæst og regn, men det var ARTS og Kevin Verner forberedt på. Allerede i formiddagens træning var Kevin med fremme, med sjette og fjerde bedste tid.

I de to kvalifikationer viste Kevin endnu en gang at han havde fart i bilen. I den første kvalifikation kørte han fjerde bedste tid og tredje bedste tid i den anden kvalifikation.


(Foto: Motorsporten.dk)

Som altid ombyttes startrækkefølgen for de første otte biler fra kvalifikationen til første løb. Her skulle Kevin starte som nummer seks. Kort efter starten bliver han påkørt hårdt af en modtager og taber en masse placeringer. Faktisk er han helt nede som nummer tretten og taber samtidig meget afstand til resten af feltet. Med skader på bilen og den ene fælg, kører Kevin sig alligevel op som nummer elve.


(Foto: ARTS)

I søndagens andet løb starter Kevin midt i feltet som nummer elve. Der bliver kæmpet hårdt i midten af feltet og der bliver kørt tæt. Kevin begynder at få lidt problemer med sine bremser under de hårde nedbremsninger, men får stadig kørt sig en placering frem i feltet og slutter på en tiendeplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

I finaleløbet bliver startplaceringen bestemt af de tidligere resultater i kvalifikation og løb. På grund af den gode kvalifikation skal Kevin starte fremme som nummer seks. Kevin har et godt flow i bilen og alle omkring Kevin har ligeledes en god fart i deres biler, så det er svært at gøre ret meget. Kevin tager dog en placering og slutter finaleløbet på en respektabel femteplads og kunne tilskrive 57 point til mesterskabskontoen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Nu har teamet en sommerpause frem til Night Race, der skal køres i september på Padborg Park, så der er god tid til at få udbedret de små skader som bilen har fået under søndagens hårde kampe.

Pressemeddelelse


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 05/07/20 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •