Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Mikkel Mac sikrede stærk podieplacering i sæsonpremiere på OK Oktan 100 Super GT

Super GT Danmark 
06/07/20 

Super GT DanmarkMikkel Mac og Outzen Motorsport sluttede på en tredjeplads i årets første udgave af OK Oktan 100 Super GT, som blev afviklet på Padborg Park søndag.
 

Mikkel Mac var søndag tilbage i et racersæde, da han søndag stillede op for Outzen Motorsport i premieren på OK Oktan 100 Super GT. Første afdeling af det danske sportsvognsmesterskab blev afviklet på Padborg Park og endte med en tilfredsstillende tredjeplads for Mac og det fynske team.

– Vi havde bestemt drømt om at tage sejren, for det gør man altid. Men vores forberedelsestid har været yderst begrænset, og derfor mener jeg godt, at vi kan være tilfredse med en tredjeplads. Vi undgik ikke tekniske udfordringer, men holdet fra Outzen Motorsport leverede en fantastisk indsats og gjordet det muligt for mig at kæmpe med om en topplacering i finalen, lyder det fra Mikkel Mac.


(Foto: Mikkel Mac Racing)

Den tidligere vinder af European Le Mans Series og International GT Open startede fra en fjerdeplads efter en kvalifikation, som var udfordret af svingende vejrforhold. Mikkel Mac kørte sig helt frem på en andenplads, før han fik problemer med bilens setup og måtte tage til takke med en sjetteplads over målstregen.


(Foto: Mikkel Mac Racing)

Teknikken blev fikset til andet heat, hvor Mac tog starten fra en tredjeplads og kørte sejren hjem, trods bilens styretøj begyndte at afgive voldsomme vibrationer mod løbets slutning. Igen lykkedes det for mekanikerne hos Outzen Motorsport at løse problemet – og selvom bilen ikke var optimal til finaleløbet, hvor Mikkel Mac skulle starte fra en fjerdeplads, endte det med en tredjeplads forbi det ternede flag.

– Vi har lært en masse denne weekend, og vi har fået en fornuftig mængde point ind på kontoen. Jeg er ikke i tvivl om, at vi vender tilbage endnu stærkere til anden afdeling i september, lyder det fra Mikkel Mac.

Mikkel Mac Racing

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 05/07/20 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •