Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Kevin Verner kommer med ny opstilling

Super GT
Danmark 

03/07/20 

Super GT DanmarkDet kribler og krabler i hele kroppen på Kevin Verner for at komme i bilen og på søndag går det løs. Sæsonens første Super GT løb skal køres på Padborg Park og der er ændringer i teamet.
 

Kevin Verner har allerede været ude og køre løb i år. Det var dog i Legend Cup hvor han viste at han ikke havde glemt hvordan den lille racer skulle styres rundt på banen ! I finaleløbet sluttede han som nummer to, så det ser ud til at han er klar til løbet på søndag.


Bilen er klar !
(Foto: Motorsporten.dk)

Autoforum Racing Team Silkeborg stiller i år med en anden sammensætning. Mellem løbene vil bilen fremover blive trimmet, passet og plejet af Peter Rasmussen. Hvis det navn lyder bekendt, så skyldes det nok at han har været teknisk kontrollant i klassen i de sidste tre år.


Bilen er klar !
(Foto: Motorsporten.dk)

På løbsweekenderne vil teamet selv passe bilen og vil hilse på de nye sponsorer som støtter teamet i år. ARTS glæder sig over den nye støtte, men er kede over at ikke kunne invitere gæster på besøg denne søndag.


Bilen er klar !
(Foto: Motorsporten.dk)

Som sidste år deltager ARTS igen i team mesterskabet. Men i år vil det være en ny kører som er med i kampen om mesterskabet. Køreren hedder Lasse Poulsen, men han er ikke ny i klassen, da han har deltaget i klassen i flere år.


Lasse Poulsen er med i kampen om team mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Både Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg glæder sig til et fair og reelt race på søndag, og at der bliver nogle gode kampe for alle klassens deltagere ! Teamet og Kevin håber også det bliver en søndag uden skader, så der kan blive scoret nogle gode point til mesterskaberne.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Lasse Poulsen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 05/07/20 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •