Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Nymark Racing er klar til sæson start

Super GT Danmark 
01/07/20 

Super GT DanmarkNu starter sæsonen for den danske Super GT serie. Det er ingen hemmelighed at det bliver en noget amputeret løbsweekend, men Nymark Racing har allerede prøvet det nye koncept af.
 

For fjorten dage siden deltog Frederik Nymark og Largim Ali nemlig i Special Saloon klassen på Jyllandsringen til Juni løbet. Her fik teamet prøvet den enkelte løbsafvikling af, så de er klar til at køre sæsonens første Super GT løb på Padborg Park.


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

Hele teamet er naturligvis triste over ikke at kunne få opbakning på banen af fans, sponsorer og venner. De er dog glade for at der igen må køres motorløb i Danmark. Som Frederik Nymark siger: " Det vigtigste for en racerkører og jo at komme ud og køre race og det glæder vi os til."

Teamet har, udover løbsweekenden på Jyllandsringen, fået testet nogle gange på blandt andet Padborg Park. Her har Frederik fået prøvet nogle forskellige 'set up' på bilen, så han føler sig godt forberedt til at køre sæsonens første afdeling.

Largim Ali har også fået testet en del. Han får meget ros af teamet for at lytte godt efter og få mest muligt ud af bilen. Largim har fået omstillet sig hurtigt fra den Formel 4 bil som han kørte i sidste sæson.


Largim Ali
(Foto: Motorsporten.dk)

Som situationen er i øjeblikket vil både træning, kvalifikation og løb blive afviklet på søndag, så det bliver et kompakt program Nymark Racing skal i gennem. Det betyder også at både Fredrik og Largim skal holde sig ude af uheld, da de begge kører efter point i henholdsvis PRO og AM mesterskabet.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Largim Ali
  • Padborg Park
  • 05/07/20 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •