Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
26/06/20 

Læs i DASUs elitenyhedsbrev: Endelig...
 

Det sker

Efter en alt for lang pause forårsaget af den verdensomspændende corona-pandemi er der nu atter gang i hjulene i motorsportens verden, både nationalt og internationalt.

Dansk Automobil Sports Union (DASU) genoptager derfor det ugentlige nyhedsbrev omhandlende vore bedste aktive.

Danskere i aktion på Nürburgring Nordschleife

Den kommende weekend køres første afdeling af den tyske løbsserie NLS (tidl. VLN), hvor alle løbene afvikles på den traditionsrige Nordschleife.
To af Danmarks bedste GT-kørere stiller til start. Det drejer sig om den regerende verdensmester Michael Christensen og Mikkel Jensen.

Løbet er 51. udgave af Adenauer ADAC Rundstrecken-Trophy og afvikles over 4 timer søndag d. 27. juni. Michael stiller til start for Porsche-teamet Frikadelli, og Mikkel for BMW-teamet Walkendorf Racing. Øvrige danskere i feltet er Nicolaj Møller Madsen og Rasmus Helmich.

Løbet kan følges på YouTube her lørdag klokken 12.00-16.00.

Læs mere på seriens hjemmeside her.

Racing for Denmark: Kom til F1-arrangement med medlemsrabat

Nu er det snart tid til Formel 1, Formel 2 og Formel 3 - og de danske stjerne skal følges i de helt rigtige rammer!

Racing for Denmark og DC Workshop ApS byder inden for hos MY GARAGE til events, hvor du kan se løbene på storskærm, få rundvisning, mad og drikke og oplæg undervejs.

Og der er 10% rabat til DASU-medlemmer - brug koden DasuRFD2020

Se mere og køb billet her - og støt samtidig talenterne Frederik Vesti og Christian Lundgaard.

Siden sidst

TCR-premiere og tre vindere i Formel 4

Den forgangne weekend afviklede FDM Jyllandsringen årets første asfaltløb (dog bag lukkede døre). Der var premiere på afløseren for DTC, TCR Denmark. Kasper H. Jensen tog sig af sejren i to af tre heats, mens Nicolai Sylvest vandt det tredje.

I talentklassen Formel 4 var der tre nye løbsvindere. Heatsejrene gik til Sebastian Øgaard, Conrad Laursen og den japanske, kvindelige kører Juju Noda.


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Mikkel Jensen
  • Nicolaj Møller Madsen
  •