Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Racetransporter

Job & handel 
26/06/20 

 
 
 

Da Valdemar er flyttet til Spanien for at forfølge sin karriere, er vores elskede racebus desværre kommet i overskud...

Total luksus beboelsesbil/racetransporter med mere luksus end de fleste private hjem. Bilen fungerer også som et rullende kontor, med sublim handsfree telefon, printer, PC og trådløst netværk overalt.

Bilen blevet bygget over en fabriksny Volvo FH500 i 2018 af samme firma som de helt store i hesteverdenen herhjemme bruger. Lastbilen er 12 meter lang og har en totalvægt på 26 tons. Den har alt i udstyr, indvendigt og udvendigt som luftundervogn (højde kan justeres uafhængig for og bag), adaptive cruise control, emergency brake, bak/kamera i garage, fuld navigation, anlæg med alle streamingtjenester, lygtebom, lufthorn osv. Den har kun kørt 45000km (kører let 1 mio km). Mere eller mindre som ny overalt. Bilen er indrettet til 6 passagerer – alle med sikkerhedsseler. 4 luftaffjedrede pilotsæder i førerkabine. 2 kan rotere 360 grader fx mod stue/køkken. Der er push-out/up i stue/køkken og i soveværelse ovenpå. Lastbilen har altid stået inde i stuetemperatur og har aldrig kørt vinter/salt. Bilen er hvid overalt og alle stafferinger og logoer kan fjernes.

Bilen er desuden udstyret med en 2500Kg Dhollandia horisontallift med udtræksslidsker, 2 udvendige trapper (én med LED-lys) og lang elektrisk markise med LED-lys der tænder om aftenen baseret på bevægelsessensor. To udvendige døre til hhv entré og garage. Begge åbnes med kodetastatur. Der er desuden flere bagagerum hele vejen rundt om bilen, alle med automatisk lys og lås. Meget stort skab med dobbeltdøre i siden under køkken. Dette skab indeholder pt kompressor, Sonos-drevne højtalere, køleskab, fryser, trykluft slangeoprul mv. men kan indrettes på mange mulige måder. Her findes der også udvendige strømudtag samt vand til evt. højtryksrenser. Både garage og alle skabe er beklædt med rustfrit stål og alle skabe har gummibund med dræn.

Stue/køkken er indrettet med stort Velux skywindow i loftet med fjernbetjent rullegardin. LED-lys overalt. Elektronisk sænkbar dobbeltseng med forhæng over førerkabine. Soveplads i stue. Sæder og sofaer i stue alt indrettet i hvidt læder og ægte brunt nøddetræsfinér. Sammenklappeligt spisebord som også kan sænkes og roteres. Komfortabel plads til 8 personer i køkken/stue. Masser af baggageplads i skabe under sofa, over sofa og over førerkabine. Trykluftsbetjent stue-pushout skydes ca. 1 meter ud. Betjenes fra kabine.

Indbygget køle/fryseskab, varmluftovn/mikroovn, opvaskemaskine, glaskeramisk kogeplade, vask/armatur, udtrækbar skraldespandsstativ og rigeligt med skabsplads overalt. Egen aircondition (køl/varme), egen gulvvarme, eget oliefyr. Stor batteribank med 230V inverter, så der kan køres på stærkstrøm altid. Skal batterierne lades, eller er der behov for meget strøm, er der en stor onboard Onan dieselgenerator med fjernbetjening fra køkken. To store friskvandstanke, stor grå og sort tanke, som tømmes fjernbetjent fra kabinen. Træpersienner og separate nedrullelige myggenet i alle vinduer.

Stort Samsung LCD smart TV, med digital TV-tuner og Chromecast. Sonos surround anlæg med soundbar, satellithøjtalere og subwoofer i sæde. Mobil WiFi-router med dækning i hele lastbilen. Udgang fra køkken til entré, til badeværelse med rigtigt vandskyllet toilet med elektronisk kværn, porcelænshåndvask og brusekabine med sammenklappelige glasvægge og rist i gulv. Elektronisk håndklædetørrer, gulvvarme og varmluftudtag.

Opgang fra entré til separat loftsoveværelse med 3/4 -seng i elektronisk push up med højt til loftet og med skywindow der kan åbnes og med eget gardin/myggenet. Myggenet og gardiner i begge vinduer. Eget LCD-TV med digital tuner og Playstation 4 installeret. Egen aircondition (køl/varme) varmluftudtag fra oliefyr og LED-lys.

Udgang fra éntre til mekanikersovelounge, med 2-3 sengepladser, eget oliefyr, luftudtag fra aircondition (køle/varme), skywindow der kan åbnes og med eget gardin/myggenet. Myggenet og gardiner i begge vinduer. Udgang fra Entré til stor garage med stor dobbelt væghængt dækreol (kan afmonteres) komplet Flex1-værkstedsindretning med rustfri stålbordplade, over/underskabe – mange med skuffesektioner. Håndvask med sæbe/papirdispensere. Trykluftudtag, vaskemaskine/tørretumbler, masser af stikkontakter, trådløs printer, stationær PC med LCD-skærm til dataanalyse eller TV, skabe til tøj/udstyr, LED-lys overalt samt Sonos-højtalere. Stort lastrum i bagenden af garagen under loft.

Garagen er i øjeblikket indrettet til en formelbil, gokarts, motocross eller lignende. Der medfølger også et horisontalt dæk der installeres over bilen, så man har dobbelt lastrum i garage. Alt inventar og dækreoler er skruet fast og kan helt eller delvist afmonteres, så garagen bliver ét stort rum på L5300 x B2450 x H2000. Med inventar installeret, er de indvendige mål ca. L4900 x B1900 x H2000.

Bilen leveres nysynet med 3500Kg træk og som indrettet til sport, hvorfor der ikke er afgift på den. Byggeprisen var lige under 3 mio + moms. Pris 2,5 mio + moms. Henvendelse på 21257076 / andre@valdemareriksenracing.com

Se flere billeder på:
www.dropbox.com/sh/don7g3gu8rrbn7u/AAChAB-IPh_bcCPlpaGjFCyTa?dl=0

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.