Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Outzen Motorsport lander Super GT aftale i ellevte time

Super GT Danmark 
25/06/20 

Super GT Danmark“At starte noget op fra bunden med tårnhøje ambitioner er aldrig nemt.” Det var ordene fra teamchef, Michael Outzen, da han tilbage i marts måned, måtte indstille jagten på Super GT mesterskabet 2020 og drømmen om eget team.
 

Ambitionerne og organisationen bagved nægtede, at stille sig tilfredse med, at skulle følge Super GT fra tribunerne og gik efter udmeldingen benhårdt efter, at kunne stille til start til Super GT 2020.

“Det er endelig blevet en realitet. Det har været hårdt og langtrukket. På trods af de omstændigheder der har været, har det givet os tid nok til, at samle de nødvendige resourcer sammen og dermed opbygge den organistion og det hold som jeg er utrolig stolt af. Jeg mener, at vi har de perfekte rammer for, at jagte SuperGT mesterskabet 2020 denne sæson. Det er vores klare målsætning” siger teamchef, Michael Outzen.

Ambitionerne har været klare fra start. Outzen Motorsport vil være med, helt fremme. Allerede i november måned, gik forhandlingerne igang.

“Det er ingen hemmelighed, at jeg ønskede 2 biler til start hos Outzen Motorsport. Når det så er sagt, så er vores helt klare styrke i år, at vi kun har en bil at fokusere på.” Fortæller Michael. “Samtidig er jeg super stolt over, at kunne præsentere Mikkel Mac som kører for Outzen Motorsport denne sæson. Det har været på tegnebrættet siden de første mails med Mikkel tilbage i november”

Outzen Motorsport, har arbejdet i døgndrift siden aftalen var endelig, på at kunne blive klar til det første løb på Padborg Park d. 5 juli. “Det har udelukkende kunne lade sig gøre, fordi vi har de sejeste mekanikere og det bedste sponsorer vi overhovedet kunne ønske os” fortæller Michael stolt.

Michael, Mikkel og resten af Outzen Motorsport kan hermed stolt meddele, at de er klar og topmotiveret i jagten på Super GT mesterskabet 2020.

Outzen Motorsport


Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • Mikkel Mac
  • Outzen Motorsport
  • Padborg Park
  • 05/07/20 - Padborg Park - Super GT Danmark
  •