Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC Historisk

René Prang kører sit første løb i år på Jyllandsringen

MC historisk 
25/06/20 

Efter en længere pause vender René Prang tilbage til roadracing i den kommende weekend på Jyllandsringen. Han har ikke kørt et eneste løb siden han d. 31. aug og 1-sept. 2019 endte med en teknisk defekt og et aflyst løb, og dermed endegyldigt mistede sin chance for vinde DM i Classic Superbike 2019.
 


René Prang på sin Ducati 916 SP. - Ring Djursland d. 31. aug. 2019.
(Foto: Erling Prang)
p> René Prang har tidligere vundet DM i Classic Superbike 2016 og 2017. I 2018 blev det til en bronzemedalje.

Roadraceren - en classic Ducati 916 SP fra 1994, har stået stille lige siden, men er nu klargjort og klar til det første løb i DM serien Classic Superbike 7D. Ligesom andre sportsgrene, har motorsporten også ligget underdrejet, grundet smittefaren med Covid-19.


René Prang på sin Ducati 916 SP. - Ring Djursland d. 31. aug. 2019.
(Foto: Erling Prang)

Jyllandsringen danner søndag rammen om en lang række roadracingløb, men publikum må desværre blive hjemme, grundet situationen omkring Covid-19. På trods af det manglende publikum, er der lagt op til en dag med masser af spændende og spektakulær roadracing, fordelt på både moderne og classic roadracing, og i mange forskellige klasser, alle med DM-status.


Michael Brix og René Prang i gang med klargøring af deres Ducati racere.
(Foto: Erling Prang)

René Prang’s mangeårige teammakker Michael Brix Sørensen har erhvervet sig en Ducati magen til den René Prang kører, bare af lidt nyere dato en årgang 1998. Michael Brix har kørt i flere forskellige klasser gennem årene, men stiller nu for første gang op sammen med René Prang og får debut på sin Ducati i Classic Superbike ved søndagens roadracingstævne.

Prang Racing


Læs mere om:
  • René Prang
  •