Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Malaysia GP - BAR preview

Formel 1 
19/03/03 

BAR teamet fik en lovende start på sæsonen i Australien. Alligevel blev det ikke til points i løbet. Det er man meget opsatte på at lave om på.
 

BAR teamet havde gode træningssesioner og kvalifikationer i Australien. Alligevel blev det ikke til points bl.a. pga. et koks i pittet hvor begge biler kom i pit samtidigt. Men det har ikke fået teamet til at miste modet. Tværtimod er man endnu mere opsatte på at vise at det ikke var tilfældigt at man havde så gode tider i træning og kvalifikation i Australien.

I sidste testede testkøreren Takuma Sato i Spanien flere forskellige ting på bilen, bl.a. ny motor og radioanlæg. Også en aerodynamisk forbedring blev testet. Imens har de to kørere været til yderligere fysisk træning for at forberede sig på den heftige varme og høje luftfugtighed som er i Malaysia.

Begge kørere er glade for Sepang banen. Begge udtrykker glæde over at køre på banen, som ifølge de to kørere, er sjov at køre på. Også teamet er optimistiske. Man erkender fuldt ud at der var en alvorlig fejl i Australien. Men det har man lært. Det og så de forbedringer som Sato har fundet sammen med testteamet i Spanien, øger faktisk optimismen i teamet. Man har lidt at revanchere sig for. Nu skal der points på kontoen.

Dons

Læs mere om:
  • 23/03/03 - Sepang - Formel 1
  •