Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Nürburgring Langstrecken Serie

Michael Christensen klar til start for Porsche i det grønne helvede

Nürburgring
Langstrecken
Serie 

25/06/20 

Michael Christensen stiller i weekenden til start i sit første racerløb siden sporten lukkede ned grundet Covid-19. Det sker når han lørdag skal køre Frikadelli Racings Porsche 911 GT3 R ved et 4 timers løb på Nürburgring Nordsløjfe i Tyskland.
 

Michael Christensen stiller til start sammen med sin faste Porsche makker, franske Kevin Estre. De to Porsche fabrikskørere er forsvarende verdensmestre i GT klassen i sportsvognsracing, men i lørdagens løb gælder det ikke VM-serien, men derimod den tyske Nürburgring Langstrecken-Serie, der afvikler sine løb på den berygtede Nürburgring Nordsløjfe, der også er kendt som det grønne helvede.

På Nürburgring stiller Christensen og Estre til start i den hurtigste klasse, der består af GT3 biler, som i NLS sammenhæng kaldes SP9. Ialt 20 biler er til start i klassen og i deres Porsche 911 GT3 R med startnummer 31 kan makkerparret vente stærk modstand fra ikke kun andre konkurrenter i Porscher, men også fra Audi, der stiller med 6 biler, samt Ferrari, Mercedes og BMW. Ialt stiller imponerende 141 biler til start i løbet, så udover at tackle de store udfordringer på den mere end 24 kilometer lange bane med 73 sving uden mange afkørselsmuligheder og en højdeforskel på 300 meter, så kommer trafikken på banen til at spille en stor rolle.

"Jeg kan slet ikke vente på, at komme ud og køre racerløb igen og der findes vel ikke et bedre sted at starte end på Nürburgring Nordsløjfen" fortæller Michael Christensen, der under det meste af tiden med Covid-19 har opholdt sig i sin lejlighed i London. "Vi testede for nyligt på banen og det var dejligt, at komme tilbage i en racerbil. Testen gik rigtig godt og vi føler os godt forberedt. Jeg har tidligere kørt løb for Frikadelli Racing og det er et stærkt team, så jeg forventer helt klart, at vi skal gøre os gældende oppe foran".

Løbet, der afvikles lørdag den 27. juni kl. 12-16, kan følges live på vln.de eller på Nürburgrings YouTube-kanal under Nürburgring Langstrecken-Serie.

Michael Christensen Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Nürburgring
  • 27/06/20 - Nürburgring - Nürburgring Langstrecken Serie
  •