Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Længe ventet sæsonstart i Rallycross

Rallycross - DM 
23/06/20 

Der har været ekstra meget tid til at gå og forberede og gøre Volvo’en klar inden sæsonstart dette år. Da alt jo blev lukket ned og udsat p.g.a. Corona’en kom til Danmark. Men endelig skulle sæsonen skydes i gang og hele teamet var klar, som aldrig før til at tage af sted.
 

Dagen startede med at løbet blev udskudt en time, da der var kommet så meget vand i løbet af natten og formiddagen, at der skulle en slamsuger til at suge noget væk. Da dette var gjort forløb resten af weekenden godt.

Under træningen er banen stadig meget våd og glat, men Peder får de rigtige dæk på og i de to første heat kører han to sikre sejre hjem, samt de to hurtigste tider af alle.

For Peders vedkommende forløber søndagen ikke helt på samme måde. I tredje heat må Peder se sig slået af Lise Marie og Magnus. Og i fjerde heat fører Peder sikkert indtil han tager jokeren. Her få Magnus overhalet og Peder kører ind på en anden plads.

Dette er heldigvis nok til at holde pole i finalen. Her kommer Peder først ud af starthullerne. Men efter jokeren får Peder et lille skub på vej ind i svinget, dette gør at Peder snurrer to gange om sig selv og ender i sandkassen. Men heldigvis ender baghjulene på asfalten og Peder kan køre fri og fortsætte. Konkurrenten som kom til at give skubbet, giver Peder hans plads tilbage. Men den sidste i finalen har for længst overhalet dem begge. Desværre for ham oversatser han på sidste omgang, hvor han snurrer rundt og Peder generobrer hans tabte første plads. Og får herefter målflaget.

Nu skal Peder hjem og lave lidt pladearbejde, så bagenden på Volvo’en kan blive lige igen, inden DM 2. Hele teamet er ganske godt tilfredse med første pladsen i DM indtil videre. Derudover skal der lyde en kæmpe tak til alle dem som har gjort dette muligt under disse svære coronatider.

Peder T. Rallycross Team

Majken Langhoff


Læs mere om:
  • Ørnedalen
  • 21/06/20 - Ørnedalen - Rallycross - DM
  •