Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Pokal til Nymark Racing

Special Saloon 
23/06/20 

Søndagens løb for de forskellige klasser gik som lørdag lidt forskelligt. Nogen tog en pokal og andre udgik, men alle kørere i Nymark Racing var glade for at komme bag rattet og være i gang igen. Selv om det foregik i lidt ukendte rammer, kom sæsonen godt i gang.
 

Efter at have prøvet nogle alternative dæk om lørdagen, vendte de to Super GT biler tilbage til det gummi, de var vant til at køre med, og så gik det hele lidt bedre.

Frederik Nymark
startede søndagens første løb som nummer 7 og efter et spændende løb hvor han kæmpede med en anden Super GT bil, sluttede han på en hårdt tilkæmpet fjerdeplads.


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

I weekendens tredje og sidste løb havde Frederik et bedre udgangspunkt som start nummer 6. Frederik havde fundet farten trods de mange ekstra kilo i bilen og løbet udviklede sig til hans fordel efter en del kørerfejl foran. Da det ternede flag kom frem, kørte Frederik i mål som nummer tre i sin klasse og som nummer tre generelt.

Largim Ali
viste også gode takter, i weekendens andet løb startede startede han som nummer ti. efter et uheld i starten hvor Largim kom forbi uden problemer var han på en ottendeplads. Den ottendeplads holdt han helt til mål, efter en flot og velovervejet kørsel.


Largim Ali
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens sidste løb startede Largim som nummer 8. Han blev presset 'måske' lidt hårdt i starten og mistede lidt placeringer. Da løbet satte sig lå han lige bag en Ferrari 488 og en Porsche 911 cup som kæmpede hårdt. Det var derfor svært for den unge kører at komme forbi og han sluttede på niendepladsen.

Det var faktisk en flot weekend for teamets to Super GT biler. På trods af 120 kilo ekstra i bilerne, var det en flot weekend for Nymark Racing. På TV blev Super GT bilerne generelt vist meget og i løb tre viste Felix Smith at han måske er en lille fan, da han kaldte klassen "Super Saloon".

Jens Møibæk
viste gode takter i første løb, hvor han startede fra plads nummer 31 og sluttede som nummer 26. Derfor var der lidt forhåbninger til andet løb.


Jens Møibæk i den lille bil
(Foto: Motorsporten.dk)

I andet løb startede Jens igen som nummer 31 og det hele så fornuftigt ud, men på grund af tekniske problemer måtte han udgå på sjette omgang. Problemerne var dog så store at han ikke kunne deltage i weekendens sidste løb.

Selv om det ikke blev til de helt store resultater på Jyllandsringen er Jens blevet bidt af race på en bane. Han sagde efter weekenden at han var frisk på at springe i en bil igen hvis muligheden skulle opstå.

"Ja hvis der er noget som har en bil som passer i størrelsen, så er jeg klar" fortalte Jens efter løbet.

Morten Eriksen
havde fået kigget på sine problemer med gearkassen og havde fået sin bil til at virke, men skulle starte langt nede i feltet. Bilen virkede faktisk ganske fortrinligt. I andet løb startede han langt tilbage fra plads nummer 27, og sluttede løbet flot af med en klassessejr og en tolvteplads generelt.


Morten Eriksen havde gang i den i andet løb
(Foto: Motorsporten.dk)

I tredje løb startede han fra plads nummer 13 men her er konkurrencen hårdere, så han sluttede med en andenplads i klassen og en tolvteplads generelt.

Søren Bøgeskov
kørte begge løb stabilt og havde nogle gode kampe med konkurrenterne hele søndagen. I weekendens andet løb startede fra han fra nummer 13 og sluttede på en flot tredjeplads i klassen og en niendeplads generelt.


Søren Bøgeskov i en overhaling
(Foto: Motorsporten.dk)

Til weekendens sidste løb havde Søren en god startplads som nummer 11, men fik tekniske problemer med bilen og udgik på niende omgang.

Næste gang Nymark Racing skal i aktion, bliver den 5. juli hvor Super GT sæsonen starter på Padborg Park

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Largim Ali
  • Jyllandsringen
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Legends Car Cup
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •