Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Første løbsdag for Nymark Racing

Special Saloon 
20/06/20 

Det blev en blandet pose bolsjer for de 5 biler i Nymark teltet. Ikke alting gik som planlagt men allerede nu er der håb om en bedre dag søndag. Der skal rettes lidt, skiftes dæk og laves lidt reparationer og så skulle alle være klar igen.
 

Frederik Nymark og Largim Ali gjorde det fornuftigt i Special Saloon. De kørte sig henholdsvis fire og en placering frem i første løb. Man havde om lørdagen forsøgt sig med den dæk type som DTC bilerne benyttede sidste år, men det viste sig i kvalifikationen og løbet at det ikke var en god ide.


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

Derfor vil begge biler søndag benytte den type dæk som man bruger i Super GT serien og derfor forventer teamet at kunne presse lidt mere på og slutte længere fremme i feltet. For at kunne deltage med Super GT bilerne i Special Saloon klassen, skal de også køre med cirka 175 kilo ekstra vægt. og det hjælper ikke meget på bilernes kampdygtighed.


Largim Ali
(Foto: Motorsporten.dk)

Morten Eriksen havde det mægtigt sjovt i træningen og kvalifikationen hvor han satte en tid midt i feltet. Weekendens første løb skulle dog vise sig at blive kort. På første omgang gik en lille ting på den nye gearkasse og der kom olie ud på banen og så var det fyraften for Morten.

Søren Bøgeskov havde det også sjovt i sin Volvo 240. Selv om rally køreren skulle vænne sig til at der var flere biler omkring ham og han skulle bruge sine spejle mere end normalt, så kørte han sig fire placeringer frem i feltet.

Jens Møibæk er ved at finde sig tilpas i den lille Legend bil. Jens skal vende sig til en ny kørestil og en bil der så lille at der næsten stikker albuer ud vinduerne. Jens har det dog også sjovt og håber at kunne komme længere frem i feltet når det går løs til weekendens tre løb.

De øvrige kørere skal skal ud og køre to løb hver om søndagen, så der er stadig plads til forbedring i årets første løbsweekend.

nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Largim Ali
  • Jyllandsringen
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •