Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Første pole position til Kasper H. Jensen i TCR Denmark

TCR Denmark 
20/06/20 

TCR DenmarkKasper H. Jensen har indtil videre vist sig at være manden, man skal slå, hvis man har ambitioner om pokaler i TCR Denmark. Den tendens blev der ikke ligefrem rokket ved i en kvalifikationssession, som ellers ikke just gik som nogen havde planlagt.
 


(Foto: Kim Gripping/TCR Denmark)

Langt fra, faktisk. I forbindelse med et andet løb kort før kvalifikationen sprang en anden kører en motor, og det efterlod et stort oliespor i indstyringen til Hesteskoen. Oliesporet blev imidlertid en faktor i kvalifikationen, for pludselig forsvandt der godt et halvt sekund for alle.


Martin Andersen og Hyundai fortsatte de gode takter og var hele vejen en trussel i forhold til kampen om pole position. Viborgenseren åbner fra 3. position i morgen.
(Foto: Kim Gripping/TCR Denmark)

Kasper H. Jensen holdt deirmod stand og var gennem det meste af de 20 minutter den toneangivende kører. Martin Andersen og Hyundai toppede kortvarigt tabellen og måtte se sig henvist til tredjebedste tid i sidste ende.

Mellem Jensen og Andersen finder vi Nicolai Sylvest, som med en tid 0.151 sekund fra Kasper H. Jensens starter fra andenpladsen. Sylvests holdkammerat Jan Magnussen blev fjerdehurtigst - efterfulgt af dagens store overraskelse. Meteor Racings René Povlsen satte nemlig en fantomtid til sidst og starter som nummer fem, når det går løs i morgen.


René Povlsen leverede dagens overraskelse og satte femtebedste tid af alle.
(Foto: Kim Gripping/TCR Denmark)

Netop dette resultat kan vise sig at blive vigtigt i Povlsens kamp i Trophy-mesterskabet for kørere over 40 år i denne sæson. Hidtil har Massive Motorsports Kenn Bach set rigtig stærk ud i den klasse, men han starter som nummer syv.

Mellem de to finder vi Michael Markussen med sjettebedste tid.

Mindre heldig var Insight Racings Jacob Mathiassen, som fik tekniske problemer. Det kostede dyrt i kvalifikationen, og han starter som sidste bil - selvom det sjællandske team ellers har været fornuftigt med dagen igennem.

De tre heats i morgen, søndag, kan ses på DPlay (www.dplay.dk) fra klokken 11.10 og på 6'eren fra 14.10.

Resultat:
1. Kasper H. Jensen (1.09.654)
2. Nicolai Sylvest (+0.151)
3. Martin Andersen (+0.320)
4. Jan Magnussen (+0.447)
5. Rene Povlsen (+1.338)
6. Michael Markussen (+1.639)
7. Kenn Bach (+1.655)
8. Allan Kristensen (+1.850)
9. Kim Lund Johansen (+1.936)
10. Kristian Moe Sætheren (+2.170)
11. Michelle Gatting (+2.241)
12. Michael Carlsen (+2.572)
13. Jonas Lindhard (+2.656)
14. Johnny Vejlebo (+2.882)
15. Jacob Mathiassen (+3.294)

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Jyllandsringen
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  • Juniløbet - TCR Denmark - Kvalifikation
  •