Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SØGES - Kører til DEC

Job & handel 
20/06/20 

 
 
 

Kører til DEC søges

Sally Racing har en bil ledig til første afdeling af DEC som køres 5 Juli, på Padborg Park. Løbet afholdes denne ene dag.

Bilen er en Renault Clio III Cup med sekventiel gear. man kan enten være 2 kørere eller 1 køre som selv køre de 2 løb på hver en time.
Sally Racing vil stille med bilen klar, mandskab til at passe bilen og forplejning på dagen.

Bilen kan også lejes for resten af sæsonen eller enkelte løb

For mere info kontakt

Jesper Sally tlf. 40151570
Martin Sally tlf. 22486055 - Mail. msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.