Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Casper Pilgaard i Super GT

Super GT Danmark 
19/06/20 

Super GT DanmarkI 2020 deltager Casper Pilgaard, som i 2019 deltog i DTC, i Super GT DM.
Familie teamet, Pilgaard Motorsport, har siden sæsonafslutningen arbejdet benhårdt på at rejse det økonomiske fundament for en satsning i den nye klasse.
 

Takket være gode og trofaste, samt nye sponsorer/samarbejdspartnere er det lykkedes, at skabe fundamentet til at Casper får muligheden for at videre udvikle sit talent i den Super GT klasse.

Casper Pilgaard udtaler:
”det er en kæmpe chance for mig at få muligheden for at køre i Super GT, og jeg glæder mig vildt til vi nu endelig kan komme i gang d.4-5 juli på Padborg Park.

Jeg vil her benytte lejligheden til at TAKKE alle vores sponsorer og samarbejdspartnere for den opbakning de har vist mig, uden den opbakning havde det ikke været muligt at rejse projektet.

Jørgen Pilgaard supplerer:
”Jeg er pave stolt over at det lykkedes os at rejse projektet og jeg er meget spændt på at følge Caspers udvikling i Super GT.

Pilgaard Motorsport


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •