Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Nymark Racing angriber fra flere sider

Special Saloon 
17/06/20 

Efter lang ventetid er det nu blevet muligt at køre løb i Danmark og det har alle i Nymark Racing tænkt sig at udnytte. Derfor vil teamet stille til start med ikke mindre end fem biler i fire forskellige klasser, så der skal nok blive travlt i teamteltet.
 

Frederik Nymark stiller til start i Special Saloon med sin nydesignet Super GT racer. Frederik har allerede være ude og teste med bilen på Padborg Park, hvor han kørte rigtig fornuftige tider.


Frederik Nymark
(Foto: Mads Kjeldsen)

"Jeg har fået testet noget i bilen og den kører faktisk rigtig godt, så jeg regner med at vinde det hele i weekenden" griner Frederik Nymark

Teamets unge talent - Largim Ali - stiller også op i Special Saloon. Det bliver nyt for ham at skulle køre på Jyllandsringen med tag over hovedet. Sidste år fik Largim kørt en hel del omgange i en Formel 4 bil, så han kender allerede banen ret godt.


Largim Ali
(Foto: Mads Kjeldsen)

Largim Ali har også testet med Super GT bilen på Padborg Park. Den ene dag fik han faktisk kørt over 100 omgange. Det unge talent har fundet sig godt tilrette i bilen og kørte nogle rigtig fine tider på testdagene, så han glæder sig meget til at komme i bilen igen.

Et tredje medlem af Nymark Racing som skal bag rattet er Morten Eriksen. Han deltog ved sidste års CHGP i hans egen Opel Kadett GTE og det er denne bil som Morten igen stiller til start med i den historiske 76 - 81 klasse.


Morten Eriksen
(Foto: Motorsporten.dk)

Morten har aldrig kørt på Jyllandsringen, men glæder sig til at have det sjovt med bilen. Der er brugt en del tid på forbedringer af bilen i vinter, for at få rettet nogle af de problemer som opstod sidste år i København.

Endnu et medlem af teamet som skal bag rattet er den erfarne rallykører Jens Møibæk. Jens vil i denne kommende weekend skifte sin potente røde Volvo 240 ud med en Legend Car.


Jens Møibæk skifter volvoen ud med en Legend Car
(Foto: Christian Fisker)

Man kan sige at kørestilen fra rally til en Legend Car ikke er helt så forskellig, så Jens glæder sig meget til at prøve kræfter med den lille racer med #7.

Den sidste kører som stiller op under Nymark Racings faner har beholdt sin Volvo 240 #49. Det er nemlig rallykøreren Søren Bøgeskov som stiller op i den historiske klasse for biler nyere end 1981. Det bliver spændende at se en rallybil i den klasse.


Søren Bøgeskov
(Foto: Motorsportsfoto.dk)

Der er dog ingen tvivl om at det er teamets to Super GT biler der vil være interesse om i weekenden. Men Frederik Nymark og Largim Ali får også lidt intern Super GT konkurrence, da der efter sigende er tilmeldt mindst fem Super GT biler i Special Saloon klassen i weekenden.


Begge biler er testet og klar til kamp
(Foto: Mads Kjeldsen)

Med alle de biler som teamet har tilmeldt i denne weekend på Jyllandsringen, er alle i teamet kede af at det bliver uden alle de gæster som kan løfte stemningen, men glæder sig dog over at være tilbage på banen. Der er dog mulighed for at følge med på Discovery Networks Denmark, Dplay og 6'eren.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Largim Ali
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Historisk
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Legends Cup
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •