Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Ebbesen skifter til 2020 sæsonen

Legends Car Cup 
17/06/20 

Legends Car Cupog melder klar til Jyllandsringen i kommende weekend.
Den danske mester i Legend klassens OB serie – Lars Bohnensach Ebbesen er klar til at forsvare mesterskabet når sæsonen endelig starter op i den kommende weekend på Jyllandsringen.
 

Men det bliver i år ikke i den ellers superflotte grønne GSV-MATERIELUDLEJNING´S Legendcar med det efterhånden kendte # 177 på siderne…


Den flotte GSV-MATERIELUDLEJNING Legendcar som vi alle kender Lars Bohnensach Ebbesen som kører i.
(Foto: Ansta Foto)

Motorsporten :

Hvad er det der bliver anderledes for dig i den kommende sæson Lars.

Ebbesen:

Jamen vi har i vinter lavet en helt ny bil igen i år til sæsonen – som vi i DEN grad har ventet på skal starte må jeg sige, det har vi jo nok alle sammen tror jeg.


Bilen er 100% klar til kommende weekend - Det er helt op til Lars at få den først over stregen.

Men det der bliver noget anderledes er, at bilen i år bliver rød – med vores ene hovedsponsor ENGEL WORKWEAR på som tema på bilen.

Den er blevet RIGTIG flot – og vi glæder os bestemt til at komme ud og vise den frem.

Motorsporten :

Jamen betyder det så at GSV-MATERIELUDLENING er ude af teamet som sponsor. ???

Ebbesen:

Nej bestemt ikke – nærmere tværtimod har de allerede meldt klar til 2021 Sæsonen hvilket jo bare betyder SÅ meget for os i denne her tid hvor så meget er svært og usikkert for mange sponsorer generelt i motorsporten jo.


Det nye ENGEL WORKWEAR design.
(Foto: Deleuran Foto)

Situationen er den, at ENGEL WORKWEAR og GSV-MATERIELUDLEJNING jo begge er teamets hovedsponsorer, og da vi nu gennem flere sæsoner har kørt i den flotte grønne bil med GSV-MATERIELUDLEJNING på som hovednavn – og med ENGEL WORKWEAR repræsenteret på bilen forskellige steder med større klistermærker så de uden tvivl også var godt vist på bilen uansert hvilken vinkel man så den fra – så bliver det bare omvendt i denne her sæson.

Det er bestemt svært når man er så afsindig heldig at have to så fantastiske sponsorer og man gerne vil gøre det så godt som muligt.

Men heldigvis kunne GSV-MATERIELUDLEJNING se fornuften – men ikke mindst det fair i nu, at bytte om på farverne og dermed give ENGEL WORKWEAR muligheden for at få det ypperste som det jo er, med en hel bil representeret i egne farver og loger i på en racerbil.

Motorsporten :

Hvordan er teamet sat sammen til sæsonen her i 2020.

Ebbesen :

Jamen teamet består af følgende kørere :

# 54 Theis Kroot
#81 Christian Nissen
#177 Lars Ebbesen
#277 Jesper Juul Sørensen.

Det er SÅ fedt at det er de samme år efter år der bare bliver ved at hænge på, og jeg tror da efterhånden også holdet pt er klart på at fortsætte I 2021. Hvilket jeg ikke kunne ønske mig bedre syntes jeg, vi hygger os sgu bare og er der for hinanden hvis der er noget vi skal have lavet mellem de forskelige løb og heat.

Til løbet på Jyllandsringen får vi fornøjelsen af at `huse´ Kevin Verner som stiller til start i hans lynhurtige tidligere DM Vinderbil - så vi får bare en hyggelig weekend uden tvivl

Motorsporten :

Hvad er dine forventninger til åbningsløbet i kommende weekend Lars.

Ebbesen :

Ved du hvad – jeg har ikke testet NOGET som helst.

Vi havde en testdag på JR – med mine kørere i temaet en hel dag, men den var sgu ikke det store værd må jeg sige da vi jo nærmest ikke kan køre Legendcar på en testdag deroppe desværre – så jeg valgte at springe testdagen over, og lade mine kørere komme til i stedet – så der er kørt 4 omgange siden finalen i 2019. Så lad os lige se hvordan det hele går – jeg ved der er en del kørere som har kørt ret meget trods Corona situationen, så jeg er meget spændt på hvordan det lige går her i weekenden.


Det nye ENGEL WORKWEAR design.
(Foto: Deleuran Foto)

Dog kører vi onsdag til Padborg og tager 3 x 10 omgange – jeg når ikke mere da jeg har et møde jeg skal hjem til over middag onsdag.

Motorsporten :

Skal vi lige snakkes ved i næste uge.

Ebbesen :

Yes – det kan der vel ikke ske det store ved, det er jo altid hyggeligt.

Motorsporten :

Held og lykke Lars til dig og teamet.

Ebbesen :

Mange tak – jeg vil også ønske hele Legend feltet en rigtig god weekend, håber vi får noget rigtig godt ræs, uden skader og ulykker.


Læs mere om:
  • Lars Ebbesen
  • Jyllandsringen
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Legends Car Cup
  •