Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Back to basic

Legends Car Cup 
17/06/20 

Legends Car CupIgen i år deltager Kevin Verner i Super GT Danmark klassen. Men det var ikke i denne klasse Kevin begyndte sin racerbilskarriere, så i den kommende weekend vender Kevin tilbage til den klasse hvor han startede, nemlig i Legends Car Cuppen
 

Efter den lange ventetid skal der køres racerløb på Jyllandsringen. Weekendens løb bliver dog uden publikum og med en masse restriktioner i pit og paddock områderne, for både kørere og mekanikere.


(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner stadig skal vente lidt med at få deres Super GT racer ud på asfalten igen, vil hele teamet dog være til stede og deltage i Legends Car Cuppen i weekenden på Jyllandsringen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen som Kevin og ARTS deltager med, er den helt samme bil som han vandt Legends Car Cup mesterskabet med i 2016. Dekorationen er den samme og den deltager med samme start nummer - 512.


(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet har ikke kørt test med bilen og der er intet lavet om på bilen ! "Jeg får en test inden vi skal køre kvalifikation, så vi har ikke så mange muligheder for at lave om på bilen" siger en smilende Kevin Verner.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg er blevet lokket lidt af de gamle konkurrenter og jeg vil da rigtig gerne kunne køre fra dem, men i bund og grund kommer jeg for at banke lidt rust af. Men det ville være godt at få en rigtig god placering" fortæller Kevin Verner.

Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner starter for alvor på Padborg Park den første weekend i juli, hvor Super GT Danmark starter deres sæson.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Legends Car Cup
  •