Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

DS3 Cup aflyser sæsonpremieren

DS3 Cup 
12/06/20 

Covid19-pandemiens konsekvenser rammer nu også DS3 Cup, og det har desværre ført til beslutningen om, at sæsonpremieren den 20-21. juni på FDM Jyllandsringen aflyses.
 

Promotor Martin Jensen har til det sidste kæmpet for at finde en mulighed for at få løbet kørt, men det har ikke vist sig muligt at få tilladelse til, at feltets svenske og finske deltagere kan få lov at rejse til Danmark for at konkurrere.

– Det er ekstremt ærgerligt at vi er nødsaget til at aflyse løbet for DS3 Cup, men der har desværre ikke været andre løsninger. Sagen er, at alle deltagernes forsikringer vil ophøre, så snart de kører ud af Sverige og ind i Danmark, og vi kan selvfølgelig ikke ud fra et rent sportsligt sigte køre løb, når halvdelen af feltet er forhindret i at komme ind i landet, forklarer han.

DS3 Cup forsøger at finde et alternativ til det aflyste løb.

DS3 Cup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - DS3 Cup
  •