Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Nu kan motorsports sæsonen langt om længe komme igang

Diverse 
12/06/20 

Første løbsweekend bliver afholdt i næstkommende weekend på Jyllandsringen, med et program hvor der deltager TCR Denmark, Formel 4 & 5, Yokohama 1600 Challenge, Yokohama SuperCup, Special Saloon, Legends Car samt de historiske klasser.
Men som situationen desværre er, vil der ikke kunne tilbydes plads til publikum...
 

Med regeringens og myndighedernes seneste tiltag, er der banet vej for atter at kunne køres ræs i Danmark - og det er jo i sig selv en rigtig dejlig nyhed.
Men det bliver desværre ikke muligt at afholde motorløb med publikum tilstede, her er restriktionerne omkring forsamling i større grupper, samt at holde behørig afstand til hinanden stadig gældende.

Når asfaltbanesport sæsonens første løb skal opleves på Jyllandsringen d. 20-21 juni er hjælpen heldigvis nær. TCR Denmark og Discovery Networks har lavet en tv aftale og har meldt følgende ud omkring tv-dækningen:

Aftalen sikrer, at seerne får adgang til samtlige tre heats fra søndagens løb. På løbsdagene bliver det bl.a. muligt at følge TCR Denmark og udvalgte supportklasser via streamingtjenesten Dplay om formiddagen. Om eftermiddagen sender både Dplay og 6’eren med live studie, masser af interviews og motorsport i topklasse. Felix Smith bliver vært og kommentator på løbene, mens medkommentator bliver Jesper Carlsen, som bl.a. er kendt fra Top Gear.

Med håbet om at vi alligevel får en god sæson trods tidens hårde trængsler, bliver det igen lækkert at kunne komme til at opleve noget herligt motorsport i Danmark, selvom det ikke er den optimale oplevelse, for vi ved jo alle at motorsport opleves bedst ude på banerne - men den tid skal nok komme...

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Formel 5
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Legends Car Cup
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - Special Saloon
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - SuperCup
  • 21/06/20 - Jyllandsringen - TCR Denmark
  •