Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Så er sæsonen så småt ved at komme i gang

TCR Denmark 
09/06/20 

TCR DenmarkI dag startede den officielle sæson for TCR Danmark med en test dag på Jyllandsringen. Bilerne var blevet delt op i tre hold, så der var masser af plads på banen til at få testet de nye TCR racere. Det var også tydeligt at alle de tilstedeværende nød at kunne komme i gang efter Danmarks nedlukning.
 

Selv om det kan være lidt svært at vurdere omgangstider ved en testdag, ser det ud til at serien går en spændende sæson i møde, når den nye bilklasse indtager Jyllandsringen den 20. og 21. juni.


Der var travlt alle steder på baneområdet, men det var tydeligt at se at både kørere og mekanikere nød at være i gang igen. Og så er der heldigvis endnu en dag i morgen til at få kørt endnu flere testomgange med de nye biler.

Selch