Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Malaysia GP - Toyota preview

Formel 1 
18/03/03 

Der har ikke været den store tid for Toyota til at slappe af. Begge kørere har således været tilbage i Europa hvor de i fire dage har testet på Jerez. Toyota vil fremad!
 

Ove Andersson, teamchef
"Vi havde en bittersød sæson start i Australien. Jeg var selvfølgelig skuffet over at vi forlod Melbourne tomhændet, da ingen af racerne nåede til mål, men vi fik virkelig vist potentialet i vores TF103 henover weekenden. Jeg mener at vi kan være svagt optimistiske til denne weekends malaysiske Grand Prix. Vi gjorde det godt her sidste år og efter en succesfuld test på Jerez i sidste uge, burde vi være i stand til at kæmpe om vores første point i sæsonen."

Olivier Panis
"Jeg ser selvfølgelig frem til at køre i Malaysia i denne weekend. Vi har lige haft en produktiv test i Spanien og vi viste i Melbourne at vi har en hurtig racer. Malaysia er i sig selv meget varmt og fugtigt, men Sepang banen er, for at være ærlig, virkelig behagelig. Den er meget bred og der er godt greb, men det er svært for dækkene fordi der er nogle højfarts chikaner og hårde nedbremsninger. Løbet kan enten være som en et-stop eller to-stop strategi og Michelin har en god statistik på denne bane. Hvis man har en stærk motor og en god balance til at følge racerne tæt, så er der nogle overhalingsmuligheder på de to lige stræk."

Cristiano da Matta
"Både Olivier og jeg har haft det travlt siden Australien med at flyve tilbage til Europa for hver at teste på Jerez i to dage, men det var det virkelig værd. Vi gjorde nogle forberedelser til denne weekends løb, som er meget værdifulde da det er første gang jeg kører på Sepang banen. De nye regler er igen ikke en fordel for mig, og jeg har meget lidt tid til at lære banen før der skal gives alt til kvalifikationen. Hvis vi kan være så konkurrencedygtige sm vi var i Australien og komme i mål, så vil jeg være mere end glad."

Benji

Læs mere om:
  • 23/03/03 - Sepang - Formel 1
  •