Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Casper Elgaard klar til comeback i TCR Denmark

TCR Denmark 
28/05/20 

TCR Denmark Casper Elgaard er tilbage. Det står klart med en spritny aftale mellem den erfarne dansker og det svenske TPR Motorsport, som i forvejen havde teamejer Toni Persic på plads til årets premieresæson i TCR Denmark.
 

Toni Persic har efter Casper Elgaard viste sig ledig på markedet tilbudt Elgaard sin egen plads i bilen, og det skabte muligheden for det dansk-svenske samarbejde, som bliver i en Honda Civic TCR-racer fra italienske JAS Motorsport.

Elgaards comeback bliver desuden ekstra travlt, da han sammen med det svenske team også planlægger en eller to gæstevisitter i den svenske TCR-serie, STCC, ligesom teamet også råder over biler til den svenske V8 Thundercars-serie:

- Det er med stor glæde, at jeg kan fortælle, at jeg får mit comeback i år efter næsten fire års pause. Comebacket kommer til at ske sammen med det svenske TPR Motorsport, for hvem jeg skal deltage i TCR Denmark, siger Casper Elgaard i en netop udsendt pressemeddelelse.

Han fortsætter:

- Jeg glæder mig som aldrig før til at komme tilbage bag rattet og til at skulle ud at kæmpe med de bedste kørere, der er i Danmark og Sverige. Forhåbentlig kan jeg få et par gode kampe mod min gamle rival, Jan Magnussen, som vi har haft så mange af tidligere. Dertil ser jeg også frem til at skulle kæmpe mod Kasper H. Jensen, som jeg har været med til at hjælpe til DTC-mesterskabet i både 2018 og 2019. Der skal nok komme en masse fantastiske kampe mellem alle os kørere, og jeg glæder mig som en lille dreng til at komme tilbage til det, som jeg elsker så højt: RACING!, afrunder Casper Elgaard.

TCR Denmark

Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • TPR Motorsport
  •