Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Brian James Race transporter 5 - NY PRIS

Job & handel 
24/05/20 

 
 
 

Brian James Race transporter 5

Traileren er fra 2013 der er elspil med fjernbetjening låse på døre og træk. Der er indbygget led lys i traileren samt led lygter hele vejen rundt, den har også led lys på siden der tænder når man sætter den i bakgear, for det er muligt se hvor man bakker. Traileren er velholdt og poleret. kun brugt til motorsport.
Det er en 2600 kg. trailer

Ny pris er: 100000,-

Kontakt 26714078

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.