Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Copenhagen Historic Grand Prix 2020 udsættes!

CHGP 
13/05/20 

CHGPI forbindelse med Regeringens seneste udspil om gradvis åbning af Danmark, er det besluttet ikke at fastholde den planlagte dato i august, for afvikling af Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park i August.
 

For at både deltagere, publikum og de mange frivillige skal få mulighed for en flot oplevelse under sikre sundhedsmæssige forhold, ønsker vi først at afvikle løbet senere på året.

Meddelelse om det nøjagtige tidspunkt, vil blive offentliggjort senere på måneden, når de nødvendige tilladelser er behandlet og godkendt.

Med bl.a. verdenspremieren på den elektriske PURE-ETCR klasse, og de mange flotte historiske biler med kendte kørere fra ind- og udland, bliver der meget at glæde sig til, når Danmark igen åbner fuldt op.

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen, til årets motorløb i København!

Copenhagen Historic Grand Prix


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 02/08/20 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS