LMP675 på Sebring

ALMS
17/03/03

American Le Mans SeriesDyson Racing Vandt LMP675 klassen
Dyson Racing vandt ikke overraskende LMP675 klassen på Sebring, med deres Lola EX257/AER MG kørt af Chris Dyson, Didier de Radigues og Chad Block.

Trist nok viste LMP675 racerene sig endnu engang extremt sårbare i de lange løb, og den sejrende bil endte hele 61 omgange efter den vindende Audi, og efter adskillige både GT og GTS biler.

Danske John Nielsen og hans japanske makker Shimoda kom ikke igennem løbet med deres DBA4-03S/Zytec racer.
Efter 73 omgange sagde mekanikken stop, og det var umuligt for John at finde et gear, og dermed udgik teamet af løbet. Det betyder at John Nielsen og team DBA stadig kæmper med mekaniske udfordringer på denne bil, men så længe den kørte viste den bestemt potentiale i klassen.