Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - Test i Cupra TCR

Job & handel 
11/04/20 


 

Sally Racing tilbyder test i Cupra TCR

Sally Racing har nu denne unikke mulighed for at vi kan stille en Cupra TCR med DSG gearkasse til rådighed hvis man vil ud at teste, dette kan foregå på Padborg Park og Jyllands Ringen, der vil være kørsel fra kl. 09.00-16.00 med åben pit lane. Man kan evt. være flere kørere på en testdag.

Vi kan også stille vores Renault Clio Cup biler eller Citroen Saxo Cup biler til rådighed

Ring for mere info og priser

Jesper Sally tlf. 40151570

Martin Sally tlf. 22486055 - Mail: msauto@live.dk

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.