Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Aim MXS 1.2 Digital Display Og Data Logger

Job & handel 
04/04/20 

 
 
 

Aim MXS 1.2 Digital Display Og Data Logger

Pris 9995

Står som ny, kun brugt to gange.
Sælges kun da jeg ikke kører i eget team længere.

Telefon nummer 42407798

Nypris var 18.000 kr
Alle følere kan medfølge ved merpris.

MXS er et farvedisplay med datalogger. 5" TFT skærmen kan opsættes til at vise præcist de informationer der ønskes. Med konfigurerbar omdrejningstæller, shift-light med RGB dioder og gear display har man altid de vigtigste oplysninger, både på gaden og på banen. Med de 8 analoge indgange og 4 digitale hastighedsindgange, er der rig mulighed for at måle de fleste parametre. De 6 alarm RGB dioder kan frit konfigureres mht. betingelser og farve. Udover det kan MXS kommunikere med ECUén på mange biler og MC'er, hvilket muliggør visning og logning af alle informationer fra motorstyringen. Med MXS medfølger kabel og softwaren ”Race Studio3”, hvorved du får mulighed for at analysere dine omgange, ned til mindste detalje. MXP har desuden indbygget 3 akset G-sensor, hvilket muliggør track-mapping og effektmåling.

MXS

5" TFT farvedisplay, med lyssensor
10 Shift-light, med flerfarvede RGB dioder
6 alarm dioder, med flerfarvede RGB dioder
8 analoge sensor indgange
4 digitale hastigheds indgange
2 digitale udgange
2 video indgange
GPS
Omgangstider via GPS eller sensor
ECU interface, CAN, K-line og RS232
RPM indgang
Kommunitation med 3. parts produkter via 3. tredje CAN-bus
3-akset G-kræfter
4 GB hukommelse
WIFI

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.