Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Åbningsløbet udskudt på grund af epidemi

TCR Denmark 
19/03/20 

TCR DenmarkSom følge af en lang række aflysninger - ikke blot i sportens verden, men i det hele taget, har FDM Jyllandsringen og DASU taget beslutningen om at udskyde årets Åbningsløb på Jyllandsringen og dermed premieren på TCR Denmark.
Virusudbruddet har i forvejen sat sit præg på TCR-organisationens løbskalendre verden over, og Danmark bliver ingen undtagelse.
 

Det betyder, at Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen udskydes i to uger fra 18-19. april til 2-3. maj på grund af Corona-epidemien. Flytningen betyder samtidig også for FDM Jyllandsringen, at Danish Masters Racing Festival 2020, rykker fra den 2-3. maj til den 30-31. maj.

Forventningen fra FDM Jyllandsringen er, at man ikke behøver udskyde premiererne yderligere - men man følger situationen tæt.

- Vi beklager naturligvis de gener, det medfører for både tilskuere og deltagere, men vi ser på situationen med alvor og følger myndighedernes anbefalinger. Kalenderen for motorsport i Danmark involverer mange parter, men med de nye datoer er det lykkedes stadig at have tilstrækkeligt med luft mellem de forskellige løb, siger Betina Engholm, afdelingschef på FDM Jyllandsringen.

- Tilskueres og deltageres helbred er selvfølgelig vigtigst, så vi følger situationen og er klar til at træffe de nødvendige forholdsregler, hvis Corona-krisen fortsætter, siger Betina Engholm.

FDM Jyllandsringen tilføjer, at allerede købte billetter til Åbningsløbet og det ligeledes flyttede Danish Masters Racing Festival er gyldige på de nye datoer, men billetter kan også refunderes ved henvendelse direkte til FDM Jyllandsringen.

Nærmere information om klassens tre officielle testdage på FDM Jyllandsringen den 1-2. april og 16. april følger snarest.

TCR Denmark