Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT World Challenge Europe

Mikkel O. Pedersen klar til test i Sydfrankrig

GT World Challenge
Europe 

12/03/20 

Racerkøreren fra Struer skal prøve sin nye 2020-racerbil
De kommende to dage tilbringer racerkøreren Mikkel O. Pedersen med udsigt til Middelhavets azurblå bølger. Men det er ikke for at holde ferie, at han er rejst til Sydfrankrig. Det er i stedet for at forberede sig til den kommende sæson.
 

”Jeg skal teste min nye racerbil på Paul Ricard-banen øst for Marseilles,” fortæller racerkøreren fra Struer. ”Jeg fortsætter med mit team fra sidste år – Dinamic Motorsport – men jeg er skiftet fra Porsche Supercuppen til en anden løbsserie, GT World Challenge Europe.”


Det er denne Porsche 911 GT3 R, Mikkel O Pedersen skal teste i de kommende dage på Paul Ricard-banen.

GT World Challenge Europe består af en række langdistanceløb på forskellige store europæiske baner, som bl.a. er kendt fra Formel 1-løb, og i modsætning til Porsche Supercuppen skal Mikkel O. Pedersen her dele sin bil med to andre kørere.

”Det bliver første gang, jeg dels skal prøve kræfter med den Porsche 911 GT3 R, som vi skal køre med, dels også første gang, at jeg skal køre på Paul Ricard-banen – en bane, som vi skal køre et løb på senere på året,” fortæller Mikkel O. Pedersen. ”Jeg glæder mig meget til at prøve Paul Ricard-banen, som med en langside på over en kilometer bliver virkelig hurtig.”


Mikkel O Pedersen glæder sig til at komme bag rattet af en racerbil igen.

”Jeg skal teste bilen sammen med italieneren Andrea Rizzoli. Han bliver en af mine to makkere i bilen i år. Den anden makker skulle efter planen være Zaid Ashkanani, men han er desværre strandet i Kuwait, så det bliver en tredje kører, som kommer i bilen under testen.”

Testen på Paul Ricard bliver den officielle test for det nye mesterskab, Mikkel O. Pedersen skal køre i år. Det betyder, at racerkøreren fra Struer og hans makkere kommer på banen sammen med stort set alle de konkurrenter, de kommer til at møde i den kommende sæson, hvor det første løb køres i England i starten af maj. Samlet set bliver der 14 timers køretid under testens to dage, hvor formiddagen byder på fire timers kørsel, mens eftermiddag tæller tre timers køretid.

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Paul Ricard
  •