Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Lige ved og næsten… - Outzen står over i 2020

Super GT Danmark 
09/03/20 

Super GT DanmarkAt starte noget op fra bunden med tårn høje ambitioner er aldrig nemt. Det måtte Michael Outzen sande da han i morges tog beslutningen om at indstille jagten på Super GT mesterskabet i 2020 inden sæsonen overhovedet var begyndt. Outzen Motorsport, som ellers annoncerede sin indtræden i Super GT til 2020, kunne ikke finde det budget som det krævede for at kunne skrive kontrakt med de kører som var på tegnebrættet.
 

Teamet bag Outzen Motorsport havde ellers gjort et voldsomt benarbejde og alt fra livery af bilen og team til VIP set up var på plads, men for at drive et team med de bedste kører og det bedste crew, skal der mange sponsorer og meget økonomi til, og desværre udeblev denne faktor.

”Det er brand ærgerligt, men omvendt så vil jeg heller ikke lave en halvhjertet indsats, og det ved de mennesker som var involveret i projektet godt, derfor er der også stor forståelse for min beslutning til trods for de mange timer vi alle har lagt i projektet.” forklarer Michael Outzen i sin pressemeddelelse.

Det betyder naturligvis at et planlagt to bils-team til 2020 så udebliver fra Super GT.

Outzen Motorsport