Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Kvindelig Le Mans-kører klar til Classic Race Aarhus i ny klasse

Classic Race
Aarhus 

02/03/20 

CRAAClassic Race Aarhus styrker sin historiske fortælling og lancerer en ny klasse – mixed double – hvor publikum bl.a. vil kunne opleve en række af danmarks bedste racerkørere i kamp bag rattet af historiske biler
 

”For første gang lancerer vi en ny historisk klasse til Classic Race Aarhus,” siger Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus. ”Klassen har vi givet navnet Mixed Double, fordi vi blander kortene i forhold til vores andre løb ved at sætte to chauffører på hver bil i dette felt med historiske biler.”

”Krumtappen i denne meget spændende klasse er Cortina Racing, der i de sidste ti år har været en fast bestanddel af arrangementet,” fortæller Jens Peter Lange, sports- og løbschef for Classic Race Aarhus. ”Det første makkerpar, vi kan præsentere til det kommende Mixed Double-feltet, er Michelle Gatting og Martin Berner, som deler bil.”


Michelle Gatting fik sidste år sin debut i 24-timersløbet på Le Mans. Den 15.-17. maj deltager hun i Mixed Double ved Classic Race Aarhus.
(Foto: Classic Race Aarhus / Morten Alstrup)

”Michelle Gatting er en af vores bedste internationale racerkørere, hvor hun sidste år fik sin Le Mans-debut i en Ferrari, og hun er netop blevet bekræftet som en af deltagerne i dette års 24-timersløb. Samtidig har hun også erfaring med banen rundt om Mindeparken, hvor hun to gange har været med i DTC-feltet.”

Yderligere to mandskaber er allerede klar til Mixed Double-feltet.

”Nicolai Sylvest, som sidste år vandt en afdeling af det tyske GT-mesterskab, starter sammen med sin far Jesper, der i 1999 vandt det allerførste DTC-mesterskab, og så kommer Porsches tyske fabrikskører Lars Kern og danner par med Andreas Rolner, hvis Porsche de kører,” siger Jens Peter Lange.


Mixed Double-feltet kommer bl.a. til at tælle to gange Sylvest. Med far Jesper og sønnike Nicolai i familiens Lotus Cortina.
(Foto: Sylvest Motorsport)

Med Mixed Double er det sportslige program komplet for Classic Race Aarhus, som køres 15.-17. maj. Racefestivalens fortæller motorsportens historie fra de ældste biler i SixtyFivers, over modellerne fra 70erne, 80erne og 90erne i årgangs- og youngtimer-klasserne til de moderne racerbiler i Legend Cars, Super GT og den nye TCR-klasse.


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Lars Kern
  • Martin Berner
  • Michelle Gatting
  • Nicolai Sylvest
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 17/05/20 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •