Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Linnemann Motorsport melder klar til en ny sæson

Rally 
01/03/20 

Det nordjyske søskendepar, Majbritt og Ulrik Linnemann, er klar til jagten på nye trofæer i 2020.
Efter en skuffende sæson for Ulrik Linnemann i det nordeuropæiske mesterskab RallyX Nordic, har der hersket tvivl om hvad den nye sæson byder på for nordjyden.
 

Ulrik har i mange år været tæt forbundet med mottoet ”Never give up”, og han udtaler derfor at han vælger at geare op til den kommende sæson, trods et skuffende resultat i 2019.
Teamet har meldt ud at spændingen udløses onsdag den 4. marts kl. 18:30 til et event og pressemøde hos DC Workshop i Vejle, som kan følges på teamets Facebook side.


Majbritt og Ulrik Linnemann

Ulrik føler sig i sit livs bedste form, og har forventninger om at netop denne sæson bliver en af karrierens højdepunkter. I vinterpausen har Ulrik konditionstrænet, da den fysiske form spiller en stor rolle i motorsport.

Lillesøster Majbritt har allerede offentliggjort, at hun vil kæmpe om guldet i Danmarksmesterskabet i Rallycross. Hun sluttede på en 4. plads i 2019, trods store uheld med defekt gearkasse og motor.

Teamet har sørget for at optimere bilen i vinterpausen, så Majbritt kan være med helt fremme i feltet, hvor hun flere gange har bevist, at hun hører til. Optimeringerne består af dyre forbedringer af undervogn og gearkasse, og derfor har teamet måtte være ekstra effektiv i deres søgen efter nye sponsorer. Derudover har Majbritt også fokuseret på fysisk og mental træning, for at blive klar til sæsonen.

Linnemann Motorsport er i internationalt regi kendt som det professionelle familieteam. Far og teamchef Jørgen Linnemann har også store forventninger til sæsonen, og glæder sig over at hele familien står sammen i kampen om at få teamet til tops.


Linnemann Motorsport

Linnemann Motorsport


Læs mere om:
  • Majbritt Linnemann
  • Ulrik Linnemann
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: