Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Malaysia GP - Sauber preview

Formel 1 
17/03/03 

For Sauber teamet er der næsten tale om et "hjemmebane" løb, når Malaysias Grand Prix afholdes den kommende weekend. Dette skyldes de store relationer teamet har i Malaysia, blandt andet gennem deres hovedsponsor Petronas.
 

Malaysias Grand Prix startede med at være sidst på sæsonen, hvilket gik en del ud over tilskuer mængden, men nu ligger løbet som nummer to i løbskalenderen, hvilket skulle sikre at der kommer flere tilskuerer til Sepang banen, og mange af dem kommer for at heppe på det "lokale" team - Sauber teamet - med Nick Heidfeld og Heinz-Harald Frentzen i racerne.

Efter årets første løb, Australiens Grand Prix, hvor Heidfeld måtte udgå, men hvor Frentzen kørte sig ind på en flot 6. plads, så er både kørere og team opsatte på at gøre det endnu bedre på Sepang banen.

Heinz-Harald Frentzen betegner Sepang banen som værende en mellemting mellem Nürburgring og Jerez, overfladen som meget jævn, med både langsider og nogle gode sving. En bane med gode udfordringer.

Nick Heidfeld er som han selv udtaler det:
"Meget bevist om, hvor vigtigt det er for teamet at vise gode resultater, her i Malaysia, foran vores sponsorere."
Samtidig med at han personligt, er opsat på at gøre det bedre end i Australiens Grand Prix, hvor han udgik.

Men udover pligterne på banen, så står de to Sauber kørere over for en travl uge op til Grand Prix'et, med mange repræsentationsopgaver for teamet i Malaysia, hvoraf de fleste er i samarbejde med Petronas.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 23/03/03 - Sepang - Formel 1
  •