Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Crosskart

Så er der nyt om 450 klassen i Crosskart

Crosskart 
20/02/20 

Et nyt tiltag i sæson 2020 for Crosskart 450 bliver tilskud til startgebyr for alle deltagere i klassen i alle DM tællende afdelinger.
 

Der er en lille gruppe af sponsorer der har valgt og støtte den nye klasse. Der i første omgang giver mulighed for at støtte alle deltager med 200,- i startgebyr til alle afdelinger af DM. Der vil fortsat blive arbejdet på yderligere tiltag for at udvikle klassen og dens fremtid.

Vi håber alle deltager tager godt i mod det nye tiltag. Det skulle gerne promover klassen i andre sportsgrene og trække nye deltagere til sporten.

Det eneste det kræver for at få del af det nye tiltag er du skal tilmelde dig som normalt til DM løb i 450 klassen og påsætte et lille klistermærke på karten der bliver udleveret på ca. 10x10 cm.

Kæmpe tak for støtten til alle deltagere og andre der har støttet os i vores projekt.

Tak til:
Automester Gilleleje Sloth Auto APS - Buus Køle-Service APS - Hansen Biler Slagelse A/S
for sponsorater så det kan lade sig gøre.

Tim Daugberg